Buzz

Κι όμως υπάρχει κάτι gay στους «Αναλώσιμους»!

στα 10

Οσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψετε, ακόμη και ο σκηνοθέτης των «Αναλώσιμων 3» επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας γκέι σχέσης μέσα στους κόλπους της σκληροτράχηλης ομάδας. Ακολουθούν spoilers...

Κι όμως υπάρχει κάτι gay στους «Αναλώσιμους»!

Ακόμη κι αν σας έλεγαν να μαντέψετε ποια δύο από τα σκληρά αγόρια των «Αναλώσιμων» είναι γκέι, θα ήταν αδύνατον να βρείτε το ζευγάρι που ο σκηνοθέτης του φιλμ, Πάτρικ Χιουζ, σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαιώνει πως διατηρεί σχέσεις.

[Προσοχή: Ακολουθούν spoilers]

Μην φανταστείτε πως στο overdose τεστοστερόνης που είναι το «Αναλώσιμοι 3» υπάρχει χρόνος για να αναπτυχθεί δραματουργικά μια γκέι σχέση (όπως, μεταξύ μας, και οτιδήποτε άλλο), αλλά προς το τέλος της ταινίας ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρατηρεί τις τρυφερές περιπτύξεις του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τον Τζετ Λι και χαριτολογώντας τους προτείνει να βρουν ένα δωμάτιο. Ο Αρνι κοιτάζει πονηρά τον Λι και απαντάει στον Σταλόνε πως είναι «ζηλιάρης».

Expendables 3

Κάπου ανάμεσα στο «κάφρικο χιούμορ» και την προσπάθεια του Χόλιγουντ να στριμώξει κάτι gay friendly ακόμη και σε ένα franchise με διαμετρικά αντίθετο target group, η επίμαχη σκηνή δεν είναι παρά κάτι ακίνδυνο και χαριτωμένο, αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρον ως προς την επιλογή του φανατικού Ρεπουμπλικάνου Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι αντίθετος με τους ομόφυλους γάμους, αλλά πως δεν θα αρνηθεί σε κανέναν άνθρωπο το δικαίωμα να παντρευτεί. Στα οκτώ χρόνια της θητείας του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ο Σβαρτσενέγκερ τέλεσε δύο γάμους γκέι ζευγαριών.

Οι «Αναλώσιμοι 3» θα προβάλλονται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 21 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη: