Buzz

«Εχεις δυο επιλογές: εμάς ή κανέναν!» Κλιπ - εφιάλτης από το «A Most Wanted Man» του Αντον Κόρμπιν

στα 10

Με αφορμή την πρεμιέρα του στο Σάντανς, το φιλμ του Κόρμπιν που διασκευάζει Τζον ΛεΚαρέ δείχνει ότι η αγωνία δε χρειάζεται παρά ένα δωμάτιο και μια βαριά φωνή!

«Εχεις δυο επιλογές: εμάς ή κανέναν!» Κλιπ - εφιάλτης από το «A Most Wanted Man» του Αντον Κόρμπιν

Το «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι» ανέβασε ψηλά τις προσδοκίες μας από τις μεταφορές των έργων του Τζον ΛεΚαρέ στην οθόνη. Αυτή τη φορά ο… κλήρος πέφτει στον Αντον Κόρμπιν, ο οποίος με σύμμαχο ένα εκπληκτικό καστ – Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Γουίλεμ Νταφό και Ρόμπιν Ράιτ – μοιάζει να έχει στήσει ένα σκοτεινό, συναρπαστικό παιχνίδι κατασκοπείας στην οθόνη. Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ του Σάντανς, η παραγωγή κυκλοφόρησε ένα νέο κλιπ, που αποδεικνύει ότι ο Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν, χωρίς καν να κινείται ή να φωνάζει, μπορεί να γίνει πολύ, πολύ τρομακτικός.

Τοποθετημένη στον μετά την 11 Σεπτεμβρίου κόσμο του «πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία», η ιστορία διαδραματίζεται στο Αμβούργο, εκεί όπου ένας άντρας, μισός Ρώσος, μισός Τσετσένος, φτάνει κυνηγημένος, για να βρει καταφύγιο στην ισλαμική κοινότητα της πόλης και να διεκδικήσει από μια μεγάλη τράπεζα την περιουσία που θεωρητικά ανήκει στον πατέρα του. Ενας τραπεζίτης, μια δικηγόρος ειδική στις υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας και της Αμερικής, θα εμπλακούν στην ιστορία που γίνεται όλο και πιο περίπλοκη καθώς η αληθινή ταυτότητα του «επιτακτικά καταζητούμενου» φυγά αρχίζει να αποκαλύπτεται...

Δείτε παρακάτω το κλιπ και διαβάστε περισσότερα για το «A Most Wanted Man»: