Buzz

Ετσι φλέρταραν στα '80ς: Ερωτευτείτε (με) το κλιπ του «Everybody Wants Some»

στα 10

«Πώς βρήκες το τηλέφωνό μου;» «Σπουδάζω δημοσιογραφική έρευνα!» Ακαταμάχητο...

Ετσι φλέρταραν στα '80ς: Ερωτευτείτε (με) το κλιπ του «Everybody Wants Some»

Η νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ, η «νοητική συνέχεια» του «Dazed and Confused», μάς γυρίζει πίσω στα '80ς, τη δεκαετία που τώρα μοιάζει με την κορυφή της αθωότητας. Εκεί όπου το καλώδιο του τηλεφώνου μπλέκεται στα πόδια, όπου ο καθένας μπορεί να πει ό,τι σαχλαμάρα θέλει γιατί κανείς δεν μπορεί να το τσεκάρει στο google, όπου ξέρεις λίγα και φαντάζεσαι πολλά.

Διαβάστε ακόμη: Everybody Wants Some / Ο Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ παραμένει υπέροχα και dazed και confused

Everybody Wants Some 607 2

Το «Everybody Wants Some» κυλά στα τέλη Αυγούστου, 1980. Τρεις μέρες πριν ξεκινήσει η πανεπιστημιακή του χρονιά σ' ένα μικρό κολλέγιο του Τέξας και στην ένδοξη ομάδα μπέιζμπολ των «Τσερόκι», ο πρωτοετής Τζέικ καταφθάνει στο σπίτι όπου θα μείνει και γνωρίζει τους συναθλητές του. Ο προπονητής τους μπορεί να τους καλωσορίζει με δύο αυστηρούς κανόνες («όχι αλκοόλ κι όχι γυναίκες στην αθλητική εστία») αλλά κανείς φυσικά δε θα τους σεβαστεί.

Διαβάστε ακόμη: Το Flix στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Everybody Wants Some 607 1

Η αντροπαρέα ζει τα καλοκαίρια της αιώνιας νεότητας: πάρτι, μπιλιάρδα, ανδρικός ανταγωνισμός, πινγκ πονγκ, έρωτες, φλιπεράκια, φάρσες, ντίσκο, μουσική χορός. Και φυσικά κορίτσια, όλα γίνονται για τα κορίτσια. Για τα αγόρια «αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής τους - μέχρι αύριο...» Στο πρώτο κλιπ της ταινίας που κυκλοφορεί, η Μπέβερλι παίρνει τηλέφωνο τον Τζέικ κι όλα αρχίζουν να ρολάρουν γλυκά. Δείτε το παρακάτω, αλλά πρώτα τσεκάρετε αυτό:

Χορεύουμε με το soundtrack του «Everybody Wants Some» του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ