Buzz

Ετσι θα μοιάζει η πορνό παρωδία του «Girls»

στα 10

Μπορεί η Λένα Ντάναμ να είναι κάθετα αντίθετη με την πορνό παρωδία του «Girls», αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει κανέναν να παραδοθεί στη φτήνια ενός προϊόντος που ξεκινά από τη νεύρωση πριν οδηγήσει πολύ πολύ γρηγόρα στο... ψητό!

Ετσι θα μοιάζει η πορνό παρωδία του «Girls»

Οταν ανακοινώθηκε η πρόθεση του «Hustler» να συμπεριλάβει στη γνωστή σειρά των πορνό παρωδιών του με τον γενικό τίτλο «This is ain't...» το «Girls» της Λένα Ντάναμ ξέσπασε πανικός.

Κυρίως από την πλευρά της Ντάναμ που θεώρησε το «αστείο» απαράδεκτο, εξηγώντας τους λόγους για τους οποιούς είναι αντίθετη με την παρωδία (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά και από όσους θεωρούσαν πως το «Girls» βρισκόταν ήδη στο όριο του πορνό με τις συνεχείς γυμνές εμφανίσεις της Ντάναμ...

Ο καιρός πέρασε και οι πρώτες εικόνες από το «This is ain't Girls XXX» είναι εδώ, για να αποδείξουν πως «πολύ κακό για το τίποτα», αφού η παρωδία (όπως και όλες οι προηγούμενες) δεν είναι παρά μια βλακεία που δεν έχει καν την εξυπνάδα να ειρωνευτεί τη σειρά ή να την κάνει πραγματικά να μοιάζει... hardcore.

Δείτε ένα μικρό πρόμο παρακάτω και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας:


Διαβάστε ακόμη: