Buzz

Ετσι θα μοιάζει το «Κορίτσι με το Τατουάζ»

στα 10

Οι πρώτες φωτογραφίες από το «Τhe Girl With the Dragon Tattoo» του Ντέιβιντ Φίντσερ αποκαλύπτουν γιατί η Ρούνι Μάρα ήταν η ιδανική επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και επιβεβαιώνουν πως η ταινία διαδραματίζεται πολύ πριν βγει στην αγορά το iPhone!

Ετσι θα μοιάζει το «Κορίτσι με το Τατουάζ»

«Τα βιβλία γράφτηκαν το 2004, αλλά μάλλον ο Λάρσον τοποθέτησε την ιστορία του το 2003. Αρα δεν υπήρχε το iPhone. Αν υπήρχε η Σαλάντερ θα το χρησιμοποιούσε σίγουρα γιατί είναι μανιακή με τα Mac. Ολα διαδραματίζονται πριν την τεχνολογία του iPhone. Διαφορετικά θα ήξεραν αμέσως που να πάνε, τι καιρό κάνει...», είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο ο Ντέιβιντ Φίντσερ.

Τώρα, με τις νέες φωτογραφίες από το «Girl With The Dragon Tattoo», τα λεγόμενα του επιβεβαιώνονται αφού στη φωτογραφία που η Ρούνι Μάρα είναι μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ μπορεί κανείς να διακρίνει ένα παλιομοδίτικο (πλέον) Apple AirPort, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003.

Πέρα, όμως, από αυτήν την χαρακτηριστική λεπτομέρεια, αυτό που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες είναι πως τελικά δεν υπήρχε ιδανικότερη ηθοποιός από τη Μάρα για να υποδυθεί την Λίζμπεθ Σαλάντερ. Κερδίζοντας κατά κράτος όλες τις υποψήφιες για το ρόλο (Λία Σιντού, Ελεν Πέιτζ, Νάταλι Πόρτμαν, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Σάρα Σνουκ, Σόφι Λόου, Εμα Γουότσον, Μία Γουασικόφσκα, Εμιλι Μπράουνινγ, Κέιτι Τζάρβις, Σκάρλετ Γιόχανσον), η Μάρα διαθέτει και το σώμα, και το βλέμμα και το look που οραματίστηκε ο Λάρσον για την ηρωίδα του.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ