Buzz

Ετσι θα μοιάζει ο κόσμος το 2144!

στα 10

Οι πρώτες φωτογραφίες από το «Cloud Atlas» των αδερφών Γουατσόφσκι και του Τομ Τίκβερ αποκαλύπτουν όλους τους λόγους για τους οποίους αυτή η ταινία θα είναι ένα από τα γεγονότα του 2012.

Ετσι θα μοιάζει ο κόσμος το 2144!

Στην αρχή ήταν η ανακοίνωση της συνεργασίας των αδερφών Γουατσόφσκι («Matrix») και του Τομ Τίκβερ με σκοπό να μεταφερθεί στον κινηματογράφο το βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ που κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να γίνει σινεμά. Μετά ήταν οι πολλαπλές ανακοινώσεις για το καστ που τελικά περιλαμβάνει από τον Χιου Γκραντ μέχρι την Χάλι Μπέρι και από τον Τομ Χανκς μέχρι τον Τζιμ Μπρόουντμπεντ. Στη συνέχεια ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δεν αποκάλυψαν πολλά (εκτός ίσως από το γεγονός πως ο πάλαι πότε Λάρι Γουατσόφσκι είναι μια γυναίκα με τα όλα της - δείτε την στο gallery ανάμεσα στον Τομ Τίκβερ και τον Αντι Γουατσόφσκι).

Τώρα, έρχεται το πρώτο δείγμα από το artwork της ταινίας που αφηγείται την εξέλιξη του ανθρώπου από τον 19ο αιώνα μέχρι το μακρινό μέλλον και στην οποία όλοι οι ηθοποιοί θα υποδύονται όχι μόνο πολλούς ρόλους, αλλά και τα δύο φύλα σε μια εναλλαγή που ήδη κάνει το «Cloud Atlas» την ταινία - γεγονός του 2012.

Η Σεούλ του έτους 2144 μπορεί να μην θυμίζει τίποτα απ' όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στο σινεμά (ή εντάξει, θυμίζει λίγο το «Blade Runner»), αλλά η εμπιστοσύνη στο «τρίο» των σκηνοθετών είναι ικανή να κρατήσει ψηλά το ηθικό, τουλάχιστον μέχρι το «Cloud Atlas» να βγει στις αίθουσες, τον Δεκέμβριο του 2012, αφού τα γυρίσματα του τελειώσαν και επίσημα για να ξεκινήσει η τιτάνια εργασία του post - production.

Δείτε στο gallery τον κόσμο του «Cloud Atlas», μια φωτογραφία της σταρ από την Κορέα Μπε Ντούνα, η οποία θα υποδύεται την Sonmi - 451, έναν γενετικά κατασκευασμένο κλώνο και τους τρείς σκηνοθέτες να ποζάρουν μέσα στο σκηνικό της ταινίας.