Buzz

Ετοιμαστείτε για τη Χιονάτη και τον Κυνηγό: 3 νέες σκηνές και 4 βίντεο από τα γυρίσματα!

στα 10

Λίγο πριν απολαύσουμε την ταινία στις αίθουσες, το πλούσιο υλικό που κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο μας ξεσηκώνει: αυτή η Χιονάτη θα είναι σκοτεινή, επική, ακαταμάχητη. Τι λες καθρέφτη, καθρεφτάκι μου;

Ετοιμαστείτε για τη Χιονάτη και τον Κυνηγό: 3 νέες σκηνές και 4 βίντεο από τα γυρίσματα!

Τα παραμύθια είναι φύσει σκοτεινές ιστορίες. Οταν αποδίδονται στο σινεμά, άλλοτε χαμηλώνουν τους τόνους και γυρίζονται παιχνιδιάρικα και για «όλη την οικογένεια», κι άλλοτε ξεφεύγουν στην πλευρά των σκιών όπου κρύβεται το κακό.

Το οποίο είναι πάντα και πιο ενδιαφέρον. Είδαμε λοιπόν την πικάντικη εκδοχή της Χιονάτης με την υπογραφή του Τάρσεμ και κακιά βασίλισσα την Τζούλια Ρόμπερτς. Τώρα θα δούμε αυτή που υπογράφει ο Ρούπερτ Σάντερς και χαρίζει στη Σαρλίζ Θερόν, ακόμα μία απολαυστική ευκαιρία να μας καρφώσει με σατανικό βλέμμα.

Μετρώντας αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας σήμερα σκοντάψαμε σε νέες σκηνές από την ταινία, αλλά και βίντεο από τα γυρίσματα που μας ξεναγούν στο σύμπαν της.

Απολαύστε τα! Πρώτα από λα όμως, το ολοκαίνουργιο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε!

Snow White and The Huntsman trailer: «She's destined to end the darkness...»


.

Film Clip1: Περπατώ εις το δάσος....


.

Film Clip2: Find her, bring her to me!


.

Film Clip3: Γιατί τα trolls είναι παρεξηγημένα τέρατα...


.

Making of video 1: Γνωρίστε την Κακιά Βασίλισσα

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές μας ξεναγούν στην προσωπικότητα της σκοτεινής, σατανικής βασίλισσας. «Είναι τέλεια για το ρόλο της βασίλισσας γιατί έχει αυτή την παρουσία που επιβάλλεται» λέει για την συμπρωταγωνίστριά της η Κίρστεν Στιούαρτ. «Ω, δε θα ήθελα ποτέ να τα βάλω μαζί της» συμφωνεί και ο Κρις Χέμσγουορθ. Οσο για την ίδια τη Σαρλίζ... γελάει σατανικά.


.

Making of video 2: Γνωρίστε τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς

Οι πρωταγωνιστές και οι συνεργάτες του μας ξεναγούν στο σύμπαν που κατασκεύασε ο Σάντερς, συζητούν γιατί είχε πλάκα να είστε στο σετ καθημερινά και γιατί ο σκηνοθέτης είχε ιδέες που έκαναν το οπτικό αποτέλεσμα... ακαταμάχητο.


.

Making of video 3: Η εξέλιξη του παραμυθιού

Οι πρωταγωνιστές συζητούν πόσο διαχρονικό είναι το θέμα της Χιονάτης, αλλά και πόσο μοντέρνα ήταν η γραφή σ' αυτή την κινηματογραφική του μεταφορά. «Είναι συναρπαστικό πόσο η ιστορία του παραμυθιού ισχύει ακόμα και στις μέρες μας. Η παραβολή του παραμένει η ίδια» λέει η Σαρλίζ Θερόν. «Η Χιονάτη όμως είναι ένα δυνατό κορίτσι, μία γυναίκα με δύναμη» υποστηρίζει η Κίρστεν Στιούαρτ.


.

Making of video 4: Action!

Πώς στήθηκαν οι επικές action σκηνές της ταινίας; Δέκα κάμερες για μία σκηνή, 4 γερανοί, φωτιές, άλογα και «κάθε παιχνίδι που ένας κινηματογραφιστής θα ήθελα να έχει στα χέρια του και να παίξει». Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!