Buzz

Ερχεται το «Gravity»! (σ’ ένα χρόνο και κάτι…)

στα 10

Εχει να κάνει ταινία από τα «Παιδιά των Ανθρώπων» το 2006 – ελπίζουμε ο Αλφόνσο Κουαρόν ν’ ανταμείψει την υπομονή μας με το «Gravity».

Ερχεται το «Gravity»! (σ’ ένα χρόνο και κάτι…)

Επος επιστημονικής φαντασίας, σε 3D, με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη Σάντρα Μπούλοκ. Yes, please. Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αλφόνσο Κουαρόν ξεκίνησαν τον Ιούνιο και το φιλμ έχει ήδη ημερομηνία εξόδου: 21 Νοεμβρίου, 2012. Να τον χαίρονται οι Μαρίες.

Το σενάριο, γραμμένο από τον ίδιο τον Κουαρόν, τον γιο του Γιόνας και τον Ροντρίγκο Γκαρσία, περιγράφει το πώς, μετά από μια καταστροφική αποστολή στο διάστημα για την επισκευή του τηλεσκοπίου Χαμπλ, οι δύο μοναδικοί επιζήσαντες, ο αρχηγός της αποστολής και η βοηθός του, προσπαθούν να επιστρέψουν στη Γη και, η δεύτερη, να ξανασυναντήσει την κόρη της.

Το κάστινγκ της ταινίας πέρασε από σαράντα κύματα, μια και αρχικά ήταν να πρωταγωνιστήσει η Αντζελίνα Τζολί και στη συνέχεια ακούστηκαν τα ονόματα της Μαριόν Κοτιγιάρ, της Σκάρλετ Γιόχανσον, της Μπλέικ Λάιβλι και της Νάταλι Πόρτμαν, αλλά και του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για τον ανδρικό ρόλο.

Το μόνο που έχουμε, πια, να κάνουμε, είναι να περιμένουμε τις πρώτες φωτογραφίες!