Buzz

Ερχεται το… δεύτερο «Τρίο της Μπελβίλ»

στα 10

Ο Σιλβέν Σομέ, δυο χρόνια μετά τον «Θαυματοποιό», ετοιμάζεται να ξανασυναντήσει τις κυρίες της Μπελβίλ στην παιδική τους ηλικία, σ’ ένα αναπάντεχο πρίκουελ.

Ερχεται το… δεύτερο «Τρίο της Μπελβίλ»
Πώς να έμοιαζαν οι κυρίες της Μπελβίλ όταν ήταν κοριτσάκια;

Ο Σιλβέν Σομέ και η εταιρεία παραγωγής animation «Les Armateurs» στρώνονται και πάλι στη δουλειά για άλλη μια ταινία με ηρωίδες το «Τρίο της Μπελβίλ», μετά την επιτυχία της ταινίας του 2003, που έφτασε μέχρι και τις Οσκαρικές υποψηφιότητες.

Αυτή τη φορά, το φιλμ, που θα ονομάζεται «Swing Popa Swing», γυρίζει στο παρελθόν, ως πρίκουελ δηλαδή και συναντά το τραγουδιστικό τρίο στην παιδική του ηλικία. Η ταινία θα ξεκινήσει μετά το φετινό καλοκαίρι, με σκοπό να είναι έτοιμη στα τέλη του 2013.

Η τελευταία ταινία του Σομέ, «Ο Θαυματοποιός» που βγήκε στους κινηματογράφους πριν δυο χρόνια ήταν επίσης υποψήφια για Οσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Ετσι το «Swing Popa Swing» αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία, όχι μόνο επειδή θα ξανασυναντήσουμε τις θεότρελλες κυρίες της Μπελβίλ και τον μαγικό τους κόσμο, ούτε επειδή ο Σιλβέν Σομέ είναι πια εγγύηση στον κόσμο του animation, αλλά και γιατί ο τίτλος δεν μπορεί παρά να μας προδιαθέσει για τρελά κέφια!