Buzz

Ερωτευτείτε χωρίς αναστολές! Νέο τρέιλερ για το «Her» του Σπάικ Τζόουνς

στα 10

Περιμένοντας πλέον με ανυπομονησία την έξοδο του «Her» του Σπάικ Τζόουνς τον Ιανουάριο σε κάποια αίθουσα δίπλα σας,

Ερωτευτείτε χωρίς αναστολές! Νέο τρέιλερ για το «Her» του Σπάικ Τζόουνς

«Ο Θίοντορ, ένας μοναχικός συγγραφέας, αγοράζει μια ηλεκτρονική συσκευή μ’ ένα ολοκαίνουριο λογισμικό, σχεδιασμένο για ν’ ανταποκρίνεται στην κάθε ανάγκη του χρήστη. Προς έκπληξη του Θίοντορ, ανάμεσα στον ίδιο και στη συσκευή αναπτύσσεται μια ρομαντική σχέση.

Αυτός ο αντισυμβατικός έρωτας συνδυάζει την επιστημονική φαντασία και το ρομάντζο σε μια γλυκιά ιστορία που εξερευνά τη φύση της αγάπης και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μας απομονώνει αλλά και μας συνδέει.»

H επίσημη σύνοψη του «Her» του Σπάικ Τζόουνς μεταφέρει μόλις λίγα απ' όσα μαγικά συμβαίνουν στη ζωή του Θίοντορ, όταν αυτός θα ερωτευτεί αναπάντεχα τη φωνή της Σκάρλετ Γιόχανσον, ανακαλύπτοντας - σαν ένα παιδί - τον κόσμο από την αρχή.

Ευτυχώς, το δεύτερο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μας μεταφέρει στο παραισθησιογόνο σύμπαν της νέας ταινίας του Τζόουνς που έχει ήδη χαιρετιστεί από την κριτική ως η πιο πρωτότυπη ταινία της χρονιάς, πράγμα που δεν αποκλείεται να την οδηγήσει και μέχρι τις υποψηφιότητες των Οσκαρ.

Μπορεί η επιτροπή των Χρυσών Σφαιρών να απέκλεισε το γεγονός μιας υποψηφιότητας για τη... φωνή της Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά αν ήταν στο χέρι μας, αυτή η ταινία θα έπρεπε να σαρώσει κάθε βραβείο που της αναλογεί ακόμη και χωρίς να τη δούμε.

Μέχρι την έξοδό της στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2014, ερωτευτείτε (την) ξανά:


Διαβάστε ακόμη: