Buzz

Δείτε πρώτοι το «The Equalizer» του Αντουάν Φουκουά με τον Ντένζελ Oυάσινγκτον

στα 10

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον συναντά ξανά τον Αντουάν Φουκουά της «Ημέρας Εκπαίδευσης» στο «The Equalizer» που βγαίνει στις αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου. Μάθετε πως θα διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για να το δείτε πριν απ' όλους.

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «The Equalizer» του Αντουάν Φουκουά με τον Ντένζελ Oυάσινγκτον

Βασισμένο σε μια σειρά του CBS από την δεκαετία του '80, για έναν συνταξιοδοτημένο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών που βοηθά ανθρώπους που τον έχουν ανάγκη, το φιλμ του Αντουαν Φουκούα, μοιάζει να δανείζεται μόνο τον τίτλο και την βασική ιδέα, συμφωνα τουλάχιστον με τον πρωταγωνιστή του Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο οποίος λέει ότι δεν είχε δει καν την σειρά όταν δέχτηκε να παίξει τον ρόλο.

«Δεν είχε να κάνει με το σήριαλ, αλλά με το υλικό που είχα μπροστά μου. Είναι μια κλασική ιστορία, ένα αθώο κορίτσι κι ένας άντρας που προσπαθεί να το σώσει και μαζί τα βάζουν με τους κακούς. Θα φας ποπ κορν και θα ξεφύγεις για λίγες ώρες», λέει ο πρωταγωνιστής του.

Το κορίτσι είναι η Κλόι Γκρέις Μόρεντζ που βρίσκεται στα χέρια της Ρώσικης μαφίας, κι ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ένας άντρας τόσο αποφασισμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν του που μερικά χρόνια πριν έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει τον θάνατό του. Το φιλμ είχε περάσει αρχικά από τα χέρια του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν πριν καταλήξει στον σκηνοθέτη του «Training Day» μια επιλολογή που κάτι μας λέει πως είχε να κάνει και με τις επιθυμίες του πρωταγωνιστή του, αφού ο Φουκουά είχε χαρίσει τότε στον Ουάσινγκτον το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και αυτός είναι εδώ το βασικό ατού.

The Equalizer 607

Ο Φουκουά λέει ότι ο ρόλος του Ουάσινγκτον δεν είναι αυτός ενός ανίκητου υπερήρωα και η δράση είναι πειστική για έναν άντρα κοντά στα εξήντα του, αλλά «με τον Ντένζελ είναι σαν να υπάρχει ένας διακόπτης που αν τον γυρίσεις τα πράγματα γίνονται τρομακτικά. Υπάρχει μια ένταση μέσα του ακόμη κι όταν είναι απλά ο εαυτός του. Είναι σαν ένας πάνθηρας. Αν στραφεί εναντίον σου, την έχεις πατήσει».

Η Μελίσα Λίο, ο Μπιλ Πούλμαν κι ο Μάρτιν Τσόκας συμπρωταγωνιστούν στο φιλμ που φιλοδοξεί να δώσει στον Ουάσινγκτον την ευκαιρία να αποκτήσει όπως ο συνομήλικός του Λίαμ Νίσον με το «Taken», το δικό του action franchise.

The Equalizer 607

Το «The Equalizer» του Αντουάν Φουκουά θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου. Εσείς όμως μπορείτε να το δείτε πριν απ' όλους της Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στο Village@The Mall (στην αίθουσα VMAX) στις 20.30 (20.00 ώρα προσέλευσης). Το μόνο που έχετε να κάνετε για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις είναι να κάνετε share, like ή να αφήσετε σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του Flix στο Facebook και να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου από το Facebook.


Διαβάστε ακόμη: