Buzz

Επιτέλους, ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει καινούρια ταινία, «χαρακτηριστικά σκοτεινή»!

στα 10

Τι κι αν δεν ξέρουμε τίποτα γι’ αυτήν; Ξέρουμε, τουλάχιστον, ότι θα γίνει. Και, μετά από 7 χρόνια αναμονής, αυτό μοιάζει αρκετό.

Επιτέλους, ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει καινούρια ταινία, «χαρακτηριστικά σκοτεινή»!

Εχουν περάσει επτά χρόνια από το «Inland Empire». Μέσα σ’ αυτό το διάστημα, ο Ντέιβιντ Λιντς έκανε τα πάντα – άνοιξε κλαμπ, έπαιξε στο «Louie», εβγαλε άλμπουμ, σκηνοθέτησε video-clips ατμοσφαιρικά ή... ανατριχιαστικά, έκανε διαφημίσεις, έκανε εκθέσεις, έκανε μέχρι και φωτιστικά! Το μόνο που δεν έκανε είναι ταινία. Και τώρα αυτό μοιάζει ν' αλλάζει.

Είχε φανεί ήδη εδώ και λίγο καιρό, από τη συνέντευξη που έδωσε η Λόρα Ντερν στους Los Angeles Times (διαβάστε περισσότερα εδώ. Τώρα, σ' ένα θέμα που έκαναν οι New York Times για τη σχέση του Λιντς με τον Μαχαρίσι Μαχές Γιόγκι και τον διαλογισμό, ένας από τους επικεφαλής της οργάνωσης, ο Μπομπ Ροθ δήλωσε ότι ο Λιντς «ετοιμάζει ένα νέο σενάριο που θα είναι χαρακτηριστικά σκοτεινό». Η απάντηση του Λιντς έρχεται κατηγορηματική: «Ο Μπόμπι λέει πολλά. Το σενάριο δεν είναι επηρεασμένο από το διαλογισμό, νομίζω ότι ο κόσμος μάλλον θα το αναγνωρίσει.»

Κι όποιος καταλάβει, κατάλαβε.