Buzz

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την μικρότερη αδερφή του Σέρλοκ, την Ενόλα Χολμς

στα 10

Τα διάσημα βιβλία της Νάνσι Σπρίνγκερ ετοιμάζονται να μεταφερθούν στην οθόνη με ένα all star καστ.

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την μικρότερη αδερφή του Σέρλοκ, την Ενόλα Χολμς

Εσείς γνωρίζατε πως οι Σέρλοκ και Μάικροφτ Χολμς είχαν μια μικρότερη αδερφή η οποία έλυνε κι αυτή μυστήρια; Το όνομά της είναι Ενόλα Χολμς και μπορεί να μην την εμπνεύστηκε ο Αρθουρ Κόναν Ντόιλ αλλά πρόκειται για την πρωταγωνίστρια έξι βιβλίων της Νάνσι Σπρίνγκερ τα οποία ξεκίνησαν να δημοσιεύονται το 2006 με πρώτη την «Υπόθεση του Χαμένου Μαρκησίου».

Η σειρά αυτή ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια μάλιστα τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία αφού αντιμετώπισε τέρατα στον Upside Down κόσμο του «Stranger Things» αλλά και τον ίδιο τον Γκοτζίλα στο «Γκοτζίλα 2: Ο Βασιλιάς των Τεράτων», βρίσκει τον εαυτό της κάτω από τη σκιά του μεγαλύτερου ντετέκτιβ όλων των εποχών, του Σέρλοκ Χολμς.

Διαβάστε ακόμα: Ερχεται το prequel του «Hunger Games»

enola holmes 607

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Χάρι Μπράντμπιρ, γνωστός από τις δουλειές του στις σειρές «Fleabag» και «Killing Eve», κάνοντας εδώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Τζακ Θορν, ο οποίος μετέφερε στο θέατρο το «Harry Potter and the Cursed Child» αλλά έγραψε και το σενάριο της σειράς «Η Τριλογία του Κόσμου» για το BBC.

Αλλά τα (ευχάριστα) νέα δεν σταματούν εδώ. Ο Χένρι Κάβιλ θα πρωταγωνιστήσει εδώ στο ρόλο του Σέρλοκ Χόλμς, έναν ρόλο όπου πραγματικά δεν περιμέναμε να τον δούμε ποτέ, ενώ η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ θα αφήσει για λίγο τους ρόλους της στις ταινίες του Τιμ Μπάρτον για να υποδυθεί τη μητέρα της Ενόλα Χολμς. Τώρα πόσο τέλειο θα ήταν αν ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (ο τηλεοπτικός Σέρλοκ) έπαιζε το ρόλο του Μάικροφτ;

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε ακόμα:

enola holmes 607