Buzz

Ενας Ρόμπερτ Ρέντφορντ την ημέρα...

στα 10

Με αφορμή το «Ολα Χάθηκαν», την ταινία του Τζέι Σι Τσάντορ που φέρνει τον συγκλονιστικό Ρόμπερτ Ρέντφορντ φαβορί για τα φετινά Οσκαρ, το Flix αφιερώνει μια ολόκληρη εβδομάδα στον άνθρωπο που χάρισε στο αμερικάνικο σινεμά ομορφιά και ανεξαρτησία.

Ενας Ρόμπερτ Ρέντφορντ την ημέρα...

«Oταν ήμουν παιδί, κανείς δεν μου είπε πως ήμουν όμορφος. Ευχόμουν κάποιος να το είχε κάνει. Θα είχα περάσει καλύτερα τη ζωή μου...»

Απ’ όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός, με μαλλιά τόσο χρυσά όσο ο ήλιος της Καλιφόρνια που τα φώτιζε, μέχρι σήμερα που απολαμβάνει τους τίτλους του σταρ, του σκηνοθέτη, του ιδρυτή του Σάντανς, του λάτρη της φύσης και των ανοιχτών αμερικανικών τοπίων, του ωραιότερου άντρα στην ιστορία, του πιο πολιτικοποιημένου mainstream προσώπου του σινεμά, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ μοιάζει να… πέρασε αρκετά καλά και, σίγουρα, χάρισε σε μας πολλές στιγμές ευτυχίας.

Το Flix, από καθαρή αγάπη, αφιέρωσε στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, για μια εβδομάδα, μια καθημερινή υπενθύμιση του ότι είμαστε τυχεροί που υπάρχει ακόμα ανάμεσά μας, γεμάτος δύναμη, μέσα κι έξω από την οθόνη. Ξεφυλλίστε παρακάτω κλικάροντας στην κάθε μέρα που πέρασε για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες.

red01

Ενας Ρόμπερτ Ρέντφορντ την ημέρα... #1: Κάτω από τον καυτό καλιφορνέζικο ήλιο

red02

Ενας Ρόμπερτ Ρέντφορντ την ημέρα... #2: In the year 1969

red03

Ενας Ρόμπερτ Ρέντφορντ την ημέρα... #3: Τα καλύτερά του χρόνια

red04

Ενας Ρόμπερτ Ρέντφορντ την ημέρα... #4: About extra-«Ordinary People»

red05

Ενας Ρόμπερτ Ρέντφορντ την ημέρα... #5: Από το Sundance μέχρι την αιωνιότητα

red06

Διαβάστε περισσότερα για το «Ολα Χάθηκαν» του Τζεϊ Σι Τσάντορ που βγήκε στις αίθουσες την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου από την Audio Visual.