Buzz

Ενα δώρο για τις γιορτές: Δείτε πρώτοι τον «Οδηγό Διαπλοκής»

στα 10

Υποψήφια για εφτά Χρυσές Σφαίρες, ήδη συζητημένη πολύ, η νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, ετοιμάζεται για την έξοδο της στις αίθουσες στις αρχές του 2014.

Flix Team
Ενα δώρο για τις γιορτές: Δείτε πρώτοι τον «Οδηγό Διαπλοκής»

Κάποιοι Εξαπατούν για το Σεβασμό. Κάποιοι Εξαπατούν για την Αγάπη. Άλλοι Εξαπατούν για την Αλήθεια. Όλοι όμως Εξαπατούμε για την Επιβίωση

Μετά τον εξαιρετικό κι αγαπημένο από πολλούς «Οδηγό Αισιοδοξίας», Ο Ντέβιντ Ο. Ράσελ παραθέτει τη δική του εκδοχή σε μια πραγματική επιχείρηση του FBI κατά της πολιτικής διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος.

Η ταινία αποτελεί μία διασκευή αληθινών γεγονότων από την υπόθεση “Abscam”, ενός σκανδάλου που τάραξε το πολιτικό σύστημα των Η.Π.Α. την δεκαετία του '70, λίγο μετά το Γουότεργκεϊτ.

Ο Ίρβινγκ Ρόζενφελντ ένας πανέξυπνος απατεώνας και η όμορφη ερωμένη και συνεργός του Σίντεϊ Πρόσερ (Έιμι Άνταμς) αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον ομοσπονδιακό πράκτορα Ρίτσι ΝτιΜάσιο (Μπράντλεϊ Κούπερ) για να παγιδεύσουν άλλους απατεώνες, μαφιόζους και πολιτικούς, που επιδιδόταν σε μια σειρά από παράνομες δραστηριότητες.

Στο επίκεντρο της ιστορίας ο Κάρμιν Πολίτο (Τζέρεμι Ρένερ), ένα παθιασμένο και ανήσυχο μέλος της νομοθετικής επιτροπής του Νιού Τζέρσεϊ, δήμαρχος και τοπικός ήρωας της πόλης, που βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στους απατεώνες και το FBI. Όλη η υπόθεση κρέμεται από μια κλωστή η οποία βρίσκεται στα χέρια της απρόβλεπτης συζύγου του Ίρβινγκ (Τζένιφερ Λόρενς).

1

Με απίθανο ‘70ς στιλ και ένα καστ που αποτελεί ικανό λόγο για να δείτε οτιδήποτε, το φιλμ του Ράσελ είναι ένα από εκείνα που ανυπομονούσαμε να δούμε ήδη από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε γι αυτό.

Ο «Οδηγός Διαπλοκής» θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 9 Ιανουαρίου αλλά κάποιοι από τους αναγνώστες του Flix θα έχουν την ευκαιρία να το δουν πρώτοι την Τρίτη 7 Ιανουαρίου του 2014 κι ώρα 20.00, στον κινηματογράφο Νανά Cinemax Cyta (Λ.Βουλιαγμένης 179,ΜΕΤΡΟ Αγ.Ιωάννης).

Για να διεκδικήσετε μια από τις διπλές προσκλήσεις στείλτε ένα μέιλ στο win@flix.gr γράφοντας στο θέμα του e-mail «Οδηγός Διαπλοκής» και συμπληρώνοντας στο σώμα του, το ονοματεπώνυμο κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη

1