Buzz

Ενα αστέρι (δεν) γεννιέται για τον Κλιντ Ιστγουντ!

στα 10

H εγκυμοσύνη της Beyoncé, που ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων του MTV, ανάγκαζει τον Κλιντ Ιστγουντ να ακυρώσει τα προγραμματισμένα γυρίσματα για το ριμέικ του στο «Α Star is Born».

Ενα αστέρι (δεν) γεννιέται για τον Κλιντ Ιστγουντ!
Ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά στα βραβεία του MTV!

Οταν ανακοινώθηκε το τρίτο ριμέικ του «Α Star is Born» με πρωταγωνίστρια την Beyoncé και σκηνοθέτη τον Κλιντ Ιστγουντ, λίγοι ήταν αυτοί που πήραν την είδηση στα σοβαρά.

Απ' ότι φαίνεται, όμως, ο 81 ετών σκηνοθέτης ήταν αποφασισμένος να δώσει το δικό του στίγμα του στην κλασική ιστορία που σκηνοθέτησαν στο παρελθόν ο Γουίλιαμ Γουέλμαν, ο Τζορτζ Κιούκορ και ο Φρανκ Πίρσον (Μπάρμπρα Στρέιζαντ alert!)...

Τα νέα, όμως, για την εγκυμοσύνη της Beyoncé αναγκάζουν τη Warner να προγραμματίσει εκ νέου τα γυρίσματα της ταινίας που είχαν υπολογιστεί για τον Φεβρουάριο του 2012.

Φυσικά, η αδυναμία της Beyoncé να συμμετάσχει (για την ώρα) στην ταινία δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιστγουντ, αφού ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που ήταν ο πιο ισχυρός υποψήφιος για τον ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο, αποχώρησε τελικά από το σχέδιο.

Περισσότερα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, αν και μοιάζει πιο πιθανή η αντικατάσταση της Beyoncé παρά η αναμονή μέχρι τη στιγμή που η 30χρονη καλλονή θα επιστρέψει στη σιλουέτα που είχε πριν την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ