Buzz

Παραμυθένιο: Ακούστε την Εμα Γουότσον να τραγουδά το «Something There»

στα 10

Με φωνή που ταιριάζει στην ντελικάτη φιγούρα της, η Εμα Γουότσον ακούγεται... πεντάμορφη!

Flix Team
Παραμυθένιο: Ακούστε την Εμα Γουότσον να τραγουδά το «Something There»

Μετά το teaser που έγινε το πιο δημοφιλές όλων των εποχών, και το τρέιλερ του live action «Beauty and the Beast» (δείτε το εδώ) που έθεσε ψηλά τον πήχη των νέων παραγωγών της Disney, λίγες νότες έρχονται να μάς ταξιδέψουν στο σύμπαν του παραμυθιού και του πιο... ασυμβίβαστου ερωτικού ζευγαριού για παιδιά!

Δείτε κι αυτό: Είναι απλά μαγεία! Δείτε το τρέιλερ του «Beauty and the Beast»

beauty and the beast 607

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπιλ Κόντον, ο οποίος, με μια άνιση καριέρα, μας ενθουσίασε με το υπέροχο «Mr. Holmes» με τον Ιαν ΜακΚέλεν (διαβάστε περισσότερα). Την Πεντάμορφη του παραμυθιού θα υποδυθεί η Εμα Γουότσον, ενώ τον σατανικό Γκαστόν θα ενσαρκώσει ο Λουκ Εβανς (των «Hobbit» και του «Dracula Untold»). Tο Τέρας παίζει ο Νταν Στίβενς που θυμόμαστε όλοι από το «Downton Abbey». Μαζί τους ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ για τη φωνή του κεριού, η Εμα Τόμσον για τη φωνή της τσαγιέρας και οι Στάνλεϊ Τούτσι, Ιαν ΜακΚέλεν και Κέβιν Κλάιν σε φωνητικά cameos. Ακούστε παρακάτω τη φωνή της Εμα Γουότσον στο τραγούδι «Something There» από το «Beauty and the Beast» και δείτε τα δύο νέα σποτ της ταινίας που κυκλοφόρησαν την Πρωτοχρονιά.

To «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» βγαίνει στις αίθουσες, με υπότιτλους, μεταγλωττισμένο και 3D στις 16 Μαρτίου 2017 στους κινηματογράφους από την Feelgood

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Beauty and the Beast 607