Buzz

Είναι η Εμα Στόουν η νέα μούσα του Γούντι Αλεν;

στα 10

Με το «Magic in the Moonlight» έτοιμο για να βγει στις αίθουσες, ο Γούντι Αλεν επιστρατεύει για δεύτερη συνεχή φορά την Εμα Στόουν για τη νέα του - ατιτλοφόρητη ακόμη - ταινία με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ.

Είναι η Εμα Στόουν η νέα μούσα του Γούντι Αλεν;

Εχοντας αφήσει πίσω του για τα καλά τη Σκάρλετ Τζοχάνσον, ο Γούντι Αλεν φαίνεται πως βρήκε τη νέα του μούσα στο πρόσωπο της Εμα Στόουν, η οποία συνεργάστηκε για πρώτη φορά μαζί του φέτος στα γυρίσματα του «Magic in the Moonlight» που θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2014.

Επειδή, όμως, ο κόσμος μπορεί να σταματήσει, αλλά ο Γούντι Αλεν όχι, η νέα του ταινία είναι ήδη στα σκαριά, το μόνο που γνωρίζαμε γι' αυτήν είναι πως θα πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ και να που τώρα η Εμα Στόουν επιστρέφει για τη δεύτερη συνεργασία της με τον Αλεν, αφού θα είναι και επίσημα η συμπρωταγωνίστριά του.

Η Στόουν δεν κρύβει εδώ και καιρό τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία της με τον Γούντι Αλεν, παρά την εμπλοκή της στο σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης που ίπταται ως σύννεφο πάνω από τον 78χρονο σκηνοθέτη, ειδικά μετά την αναφορά της στην επιστολή της Ντίλαν Φάροου που δημοσιεύθηκε στους New York Times.

2 Μαζί με τον Κόλιν Φερθ στο «Magic in the Moonlight»

«Το να δουλεύω με τον Γούντι ήταν τελείως διαφορετικό απ' ότι περίμενα. Φανταζόμουν πως θα είναι απόμακρος και πολύ ήσυχος ως σκηνοθέτης. Αλλά ήταν απίστευτα αστείος και εκφραστικός. Εγώ ωστόσο είμαι πάντα ντροπαλή. Με τους ανθρώπους που θαυμάζω είμαι μια χαρά, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά θεωρώ πως είναι οι ήρωές στη ζωή μου, που με έκαναν να κάνω αυτό που κάνω και να καταλάβω τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο και ο Γούντι Αλεν είναι ένας από αυτούς.»

Διαβάστε ακόμη: