Buzz

Εμα Στόουν εναντίον Στιβ Καρέλ στο «Battle of the Sexes»

στα 10

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θέλει τους Εμα Στόουν και Στιβ Καρέλ να αναμετριούνται σε έναν θρυλικό αγώνα τένις που ενίσχυσε τη φυλετική ισότητα.

Flix Team
Εμα Στόουν εναντίον Στιβ Καρέλ στο «Battle of the Sexes»

Το 1973, η Μπίλι Τζιν Κινγκ, στα 29 της χρόνια, βρισκόταν δεύτερη στην κατάταξη γυναικών πρωταθλητών στο τένις. Τότε ήταν που ο Μπόμπι Ριγκς, παλαιότερα νικητής του Γουίμπλεντον και 55 χρόνων πλέον, την προ(σ)κάλεσε σ' ένα ματς... φυλετικής πρωτοτυπίας, στο οποίο η Κινγκ βγήκε νικήτρια. Αυτός ήταν ο δεύτερο αγώνας μεταξύ άντρα και γυναίκας αθλήτριας: στον πρώτο ο Μπόμπι Ριγκς είχε κερδίσει (με 6-2, 6-1) τη Μάργκαρετ Κορτ. Εχοντας ξεπεράσει την περίοδο της ακμής του, ο Ριγκς είχε σκαρφιστεί την ιδέα του ν' αποδείξει ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες παίκτριες στο τένις, κυρίως για να εισπράξει δημοσιότητα, παρά γιατί πραγματικά πίστευε στον ισχυρισμό του. Οταν, όμως, έφτασε στο ματς με την Μπίλι Τζιν Κινγκ, που ορίστηκε στα πέντε σετ, εκείνη κέρδισε 6-4, 6-3, 6-3.

Ο αγώνας μεταδόθηκε τηλεοπτικά και οι δύο αντίπαλοι το εκμεταλλεύτηκαν όσο μπορούσαν: η Κινγκ έφτασε στο γήπεδο πάνω σ' έναν θρόνο που βαστούσαν τέσσερις μυώδεις ημίγυμνοι άντρες, ο Ριγκς σ' ένα τροχήλατο που έσερναν ημίγυμνες μοντέλες. Εκείνη του χάρισε ένα γουρούνι, εκείνος ένα γιγάντιο γλιφιτζούρι. Η δημοσιότητα ωφέλησε και τους δυο, και η Κινγκ, ως νικήτρια, εισέπραξε και το έπαθλο των 100.000 δολαρίων και συνέχισε την καριέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Αν είναι να ζητήσεις από την Εμα Στόουν να σε συνοδεύσει στο χορό αποφοίτησης, κάντο κάπως έτσι!

Battle of the Sexes real 607

battle of the sexes 607 Οι αληθινοί Μπίλι Τζιν Κινγκ και Μπόμπι Ριγκς

Αυτή είναι η (από μόνη της απολαυστική) αληθινή ιστορία την οποία μεταφέρουν στο σινεμά οι σκηνοθέτες Τζόναθαν Ντέιτον και Βάλερι Φάρις του «Little Miss Sunshine», με σεναριογράφο τον Σάιμον Μπόφοϊ. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι υποδύονται οι Εμα Στόουν και Στιβ Καρέλ, στη δεύτερη κινηματογραφική συνάντησή τους μετά το «Crazy, Stupid, Love.». Και, ομολογουμένως, κρίνοντας από το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερη επιλογή για συγκεκριμένους ρόλους.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και ετοιμαστείτε για την πιο χορταστική δόση σεβεντίλας μετά το «American Hustle».


Διαβάστε ακόμη

Battle of the Sexes poster 607