Buzz

Η Εμα Στόουν χορεύει και χορούς που δεν υπάρχουν, στο σόου της Ελεν ΝτεΤζένερις

στα 10

Από το χορό της κοιλιάς μέχρι Beyonce κι ακόμα παραπέρα χόρεψε η Εμα Στόουν στο Ellen Show κι αν ήμασταν εκεί, θα χειροκροτούσαμε κι εμείς!

Η Εμα Στόουν χορεύει και χορούς που δεν υπάρχουν, στο σόου της Ελεν ΝτεΤζένερις

Η Εμα Στόουν τα κάνει όλα: είναι αφοπλιστικά χαριτωμένη, μιλά ωραία στις συνεντεύξεις, τραγουδάει κι επίσης χορεύει, όπως έχει αποδείξει στο «La La Land» του Ντέιμιεν Σαζέλ: ακούστε την εδώ να τραγουδά με τον συμπρωταγωνιστή της, Ράιαν Γκόσλινγκ. Γι' αυτό και, καλεσμένη στο σόου της Ελεν ΝτεΤζένερις, δέχτηκε με χαρά να παίξει μαζί της σ' ένα διαγωνισμό χορού, κάνοντας φιγούρες με τα αντίστοιχα προστάγματα. Και τις έκανε, ακόμα κι όταν τα προστάγματα... δεν έβγαζαν κανένα νόημα! Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Το «La La Land», η νέα ταινία του ανερχόμενου Ντέιμιεν Σαζέλ και η πρώτη του μετά το πολυβραβευμένο «Χωρίς Μέτρο» («Whiplash»), προκάλεσε ενθουσιώδεις αντιδράσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου πρωτοπροβλήθηκε (και όπου η Εμα Στόουν απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας), κέρδισε το πολυπόθητο Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Τορόντο, αποκτά ολοένα και περισσότερους φανατικούς θαυμαστές παντού και βαδίζει με φόρα ολοταχώς προς τα επερχόμενα Οσκαρ. Στην Ελλάδα την περιμένουμε στις 22 Δεκεμβρίου από την Odeon.

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμη: