Buzz

Για να το παίρνουμε απόφαση: Η Εμιλι Μπλαντ θα είναι η νέα Μέρι Πόπινς

στα 10

Το σχέδιο του σίκουελ της «Mary Poppins» έχει αρχίσει να παίρνει μορφή. Συγκεκριμένα, τη μορφή της Εμιλι Μπλαντ.

Για να το παίρνουμε απόφαση: Η Εμιλι Μπλαντ θα είναι η νέα Μέρι Πόπινς

Η Disney έχει βάλει μπροστά το σίκουελ της Μέρι Πόπινς, ελπίζουμε πάντα με την ομπρέλα πάπια της. Παρότι η αρχική ιδέα ήταν να τη σκηνοθετήσει το Τιμ Μπάρτον, τώρα ο σκηνοθέτης που αναλαμβάνει είναι ο Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος, μετά από ταινίες σαν τα «Chicago» και «Into the Woods», έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κάνει μια ταινία με σεβασμό στην προτότυπη, αλλά και με το απαραίτητο fun και με διασκεδαστικά κι εντυπωσιακά μουσικοχορευτικά.

Διαβάστε ακόμη: Τρολιά ή όχι, αν είναι ο Τιμ Μπάρτον να κάνει ριμέικ την «Μary Poppins» ας το κάνει με την Κέιτ Μπλάνσετ

Η ιδέα να πρωταγωνιστήσει την ταινία η Εμιλι Μπλαντ (αγγλοαμερικανίδα γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον, προκειμένου να αποφευχθεί η αγγλική οργή), προέκυψε γιατί η ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον Ρομπ Μάρσαλ αλλά και τους δυο παραγωγούς, Τζον ΝτεΛούκα και Μαρκ Πλατ, στο «Into the Woods» κι όλοι δηλώνουν ότι η εμπειρία τούς έμμεινε αξέχαστη. Η επιλογή της Μπλαντ για το ρόλο της μαγικής νταντάς δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένη, ωστόσο τα νέα θα έρθουν σύντομα, μια και το στούντιο θέλει να ξεκινήσει την προετοιμασία για την ταινία άμεσα, ώστε να είναι έτοιμη μέσα στο 2017. Οι πληροφορίες θέλουν τη δράση να εκτυλίσσεται στο Λονδίνο της οικονομικής κρίσης 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, καθώς, με βάση τα βιβλία της Π.Λ. Τράβερς, η Μέρι Πόπινς συνεχίζει τις περιπέτειές της με την οικογένεια Μπανκς.

Διαβάστε ακόμη: