Buzz

H Εμίλια Κλαρκ αυτοπροτείνεται για θηλυκή Τζέιν Μποντ!

στα 10

H Εμίλια - Ντενέρις - Κλαρκ εξέφρασε μια επιθυμία της. Και αυτή έγινε αναμενόμενα viral μέσα σε δευτερόλεπτα.

H Εμίλια Κλαρκ αυτοπροτείνεται για θηλυκή Τζέιν Μποντ!

Συνεχίζοντας τη διαρκώς ανοιχτή συζήτηση για τη διαδοχή του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, η Εμίλια Κλαρκ είναι η τελευταία στη σειρά που προτείνει πιθανό αντικαταστάτη τον... εαυτό της!

«Εχω πολλά όνειρα που δεν έχουν γίνει πραγματικότητα. Θα ήθελα να παίξω την Τζέιν Μποντ. Και ο απόλυτος παρτενέρ μου θα ήταν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Δεν έχω καμία αμφιβολία περί τούτου», δήλωσε στην Daily Star, κατά τη διάρκεια της προωθητικής καμπάνιας για την ταινία «Me Before You» και ενόσω το «Game of Thrones» την αποθεώνει σε κάθε του νέο επεισόδιο.

Διαβάστε εδώ όλα τα σενάρια διαδοχής του Ντάνιελ Κρεγκ - από τον Ιντρις Ελμπα μέχρι τον Τζέιμι Μπελ και από τον Ντάμιεν Λιούις μέχρι τον Τομ Χίντλστον

Emilia Clarke 607

Η αυτοπρόταση της Εμίλια Κλαρκ για να γίνει ο Τζέιμς Μποντ... Τζέιν, έρχεται να συναντήσει την ισχυρή υποψηφιότητα της Τζίλιαν Αντερσον που πρόσφατα απέκτησε μέχρι και πόστερ από τους φανατικούς θαυμαστές της που θεωρούν ότι θα μπορούσε άνετα να είναι ο επόμενος πράκτορας 007.

Σε δημόσια ομιλία του πάντως, ο Σαμ Μέντες (ο οποίος δεν επιστρέφει πίσω από τη σκηνοθετική καρέκλα για τρίτη φορά) δήλωσε πως η επιλογή του νέου Μποντ θα είναι αναπάντεχη, όσο ήταν και αυτή του Ντάνιελ Κρεγκ ως διαδόχου του Πιρς Μπρόσναν.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: