Buzz

Εμα Στόουν και Σεϊλίν Γούντλεϊ διεκδικούν την προσοχή του «Amazing Spider-Man»

στα 10

Η Γκουεν και η Μέρι Τζέιν μοιάζουν να έρχονται πολύ κοντά στο σίκουελ του «Amazing Spider-Man» του Μαρκ Γουεμπ και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα το αποδεικνύουν.

Εμα Στόουν και Σεϊλίν Γούντλεϊ διεκδικούν την προσοχή του «Amazing Spider-Man»

Η Γκουεν Στέισι, το κορίτσι του ανθρώπου – αράχνη και η Μέρι Τζέιν Γουάτσον, ο μεγάλος του έρωτας, όχι απλώς θα συναντηθούν, αλλά θα γίνουν και BFFs στο «The Amazing Spider-Man 2» που γυρίζει αυτόν τον καιρό στη Νέα Υόρκη ο Μαρκ Γουεμπ.

Ποιος τη χάρη του Αντριου Γκάρφιλντ, όταν τις δυο ηρωίδες ενσαρκώνουν η Εμα Στόουν και η Σεϊλίν Γούντλεϊ, ακόμα γνωστή ως «η κόρη του Τζορτζ Κλούνεϊ στους ‘Απογόνους’». Η Γκουεν και η Μέρι Τζέιν, τις οποίες στην τριλογία του Σαμ Ράιμι υποδύονταν αντίστοιχα η Κίρστεν Ντανστ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, παραδοσιακά και με βάση το κόμικ δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή, αλλά οι προβλέψεις λένε ότι τα δυο κορίτσια θα γίνουν στενές φίλες στο δεύτερο κινηματογραφικό επεισόδιο του Μαρκ Γουεμπ και η Μέρι Τζέιν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Spider-Man στην τρίτη συνέχεια.

Το «The Amazing Spider-Man 2» είναι η πρώτη ταινία όλης της σειράς που θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη. Με τον Αντριου Γκάρφιλντ και την Εμα Στόουν στο επίκεντρο και τη Σεϊλίν Γούντλεϊ λίγο πιο δίπλα προς το παρόν, η ιστορία θέλει τον Πίτερ Πάρκερ να έρχεται αντιμέτωπος με τον Electro που τον υποδύεται ο Τζέιμι Φοξ, τον «Ρινόκερο» που υποδύεται ο Πολ Τζιαμάτι αλλά και τον Χάρι Οσμπορν που υποδύεται ο Ντέιν ΝτεΧάαν, ενώ στο φιλμ εμφανίζονται επίσης η Σάλι Φιλντ, ο Κρις Κούπερ και η Φελίσιτι Τζόουνς.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το κοινό γύρισμα της Εμα Στόουν και της Σεϊλίν Γούντλεϊ και **διαβάστε περισσότερα για το «The Amazing Spider-Man 2»: