Buzz

Eλπίδα. Περιπέτεια. Θρίαμβος. «Η Ζωή του Πι» του Ανγκ Λι έχει πόστερ - μαθήματα ζωής.

στα 10

Aν είχατε αγωνία πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνει η προωθητική καμπάνια για τη «Ζωή του Πι» του Ανγκ Λι, τρείς νέες αφίσες έρχονται για να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό...

Eλπίδα. Περιπέτεια. Θρίαμβος. «Η Ζωή του Πι» του Ανγκ Λι έχει πόστερ - μαθήματα ζωής.

Είναι πλέον η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, ήδη φαβορί για τα επερχόμενα Οσκαρ και ακόμη ένα βήμα στην υπέροχη φιλμογραφία του Ανγκ Λι. Ο λόγος για τη «Ζωή του Πι», το κατόρθωμα του Ταϊβανέζου σκηνοθέτη που ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη το best-seller του Γιαν Μαρτέλ που κυκλοφόρησε το 2001 για να αφηγηθεί την απίστευτη ιστορία ενός 16χρονου αγοριού, του Πι Πατέλ.

Γιος ενός φύλακα ζωολογικού κήπου, που φεύγει με την οικογένειά του και τα ζώα τους μετανάστες από την Ινδία στον Καναδά, ο Πι θα βρεθεί μόνο του στη σωσίβια λέμβο, όταν το καράβι βυθστεί, παρέα με μια τίγρη, μια ζέβρα, μια ύαινα και έναν ουραγκοτάγκο. Απ’ όλα αυτά τα ζώα στο τέλος επικρατεί η τίγρη που ακούει στο όνομα Ρίτσαρντ Πάρκερ και το αγόρι, καταλήγει να συμβιώσει μαζί της για 227 μερόνυχτα στην καρδιά του Ειρηνικού. Μετά από πολλά χρόνια, ο κύριος Πάι, που είναι πλέον θρησκειολόγος και ζωολόγος, μας διηγείται την απίστευτη ιστορία του.

Οι τρεις νέες αφίσες που μόλις κυκλοφόρησαν περιγράφουν την ιστορία του Πι με τρείς λέξεις: Ελπίδα για τη σωτηρία, Περιπέτεια για τη δράση, Θρίαμβος για τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

Ακριβώς δηλαδή όσα θα κάνουν τη «Ζωή του Πι» ένα σίγουρο κινηματογραφικό best-seller, όταν βγει και στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου από την Odeon.

1

2

3

Περισσότερη «Ζωή του Πι»: