Buzz

«Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: Η Ελεν ΝτιΤζένερις και η Κάρι Φίσερ χαρίζουν εισιτήρια στους περαστικούς

στα 10

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», η Ελεν ΝτιΤζένερις και η Κάρι Φίσερ χάριζαν εισιτήρια στους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων. Οποιων είχαν την πίστη (ή τη Δύναμη) να σταματήσουν.

«Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: Η Ελεν ΝτιΤζένερις και η Κάρι Φίσερ χαρίζουν εισιτήρια στους περαστικούς

Καλεσμένη της Ελεν ΝτιΤζένερις στην πρωινή της εκπομπή ήταν η Κάρι Φίσερ, η Στρατηγός (πλέον) Λέια, η οποία ήταν απόλαυση να παρακολουθείς σε όλες τις συνεντεύξεις της για το promotion του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει». Ειλικρινής, αυτοσαρκαστική, αστεία μιλούσε για το cult status του franchise, τον παραλογισμό των φανατικών και τα γηρατειά που φθείρουν τα σύμβολα. «Το ''πριν'' και το ''μετά''...» σχολίασε, για παράδειγμα, όταν μία παλιά της φωτογραφία ως Πριγκίπισσα Λέια εμφανίστηκε στον προτζέκτορα. «Συγγνώμη, δεν φταίω που έγινα έτσι. Είναι τα χρόνια...»

Διαβάστε ακόμα: Συγκίνηση: οι νέοι Star Wars πρωταγωνιστές τα χάνουν μπροστά στους παλιούς (βίντεο)

Carrie Fisher now and then 607

Η Ελεν όμως είχε μία έκπληξη για τη Φίσερ, και μία ακόμα μεγαλύτερη για τους περαστικούς έξω από το στούντιο: φορώντας τις σήμα κατατεθέν πλεξούδες της Λέια και κρατώντας χρωματιστά χαρτόνια στο χέρι που ενημέρωναν ότι πουλούσαν εισητήρια για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», οι δύο γυναίκες καλούσαν τα διερχόμενα αυτοκίνητα να σταματήσουν.

Οσοι το έκαναν βρέθηκαν με σπάνια (500 δολαρίων!) εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας, χθες βράδυ!

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: