Buzz

H Ελ Φάνινγκ πρωταγωνίστρια του «The Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

στα 10

Η «θηλυκή ταινία τρόμου» του Δανού σκηνοθέτη βρήκε την πρωταγωνίστρια της

H Ελ Φάνινγκ πρωταγωνίστρια του «The Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

«Αγαπητοί φίλοι, ναι είναι αλήθεια, η Ελ Φάνινγκ θα είναι μια super cool γυναίκα θαύμα στο Neon Demon». Με αυτή τη φράση ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα νέα της εύρεσης της πρωταγωνίστριας της νέας ταινίας του ο Ρεφν, δείχνοντας αναμφίβολα ενθουσιασμένος.

Το φιλμ είναι η πρώτη ταινία του Ρεφν μετά την αποτυχία του «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί» και αναμφίβολα αναμένεται με ενδιαφέρον, από όλους όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο σκηνοθέτης έχει κάτι περισσότερο να πει πέρα από τις θεαματικές εικόνες του.

Δεδομένου ότι κι αυτή η ταινία είναι ένα θρίλερ και μάλιστα τοποθετημένο στον χώρο της μόδας με την Φάνινγκ να υποδύεται ένα μοντέλο που μπλέκεται σε έναν σκοτεινό κόσμο, είναι σχεδόν βέβαιο πως κι εδώ θα βρεθούμε αντιμέτωποι με έναν εξίσου όμορφο κινηματογραφικό κόσμο. Ελπίζουμε απλά να υπάρχει κάτι λίγο πιο βαθύ πίσω από την επιφάνεια.

Ο Ρεφν πάντως που έχει γράψει το σενάριο μαζί με την πρωτοεμφανιζόμενη απόφοιτο του τμήματος θεατρικής γραφής του Γέιλ, Μέρι Λος, δηλώνει πως η ιδέα για την ταινία του ήλθε όταν ένα πρωί συνειδητοποίησε ότι στην ζωή του περιτριγυρίζεται κι εξουσιάζεται από γυναίκες. Οπότε μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε σίγουρο ένα φεμινιστικό context.

Πιθανότατα βίαιο και ματωμένο...

Διαβάστε ακόμη

O Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν επιστρέφει με μια ταινία τρόμου για τη θανάσιμη γυναικεία ομορφιά