Buzz

Ελενα Μπόναμ Κάρτερ ή Λίντσεϊ Λόχαν ψηψίζεις ως καλύτερη… Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

στα 10

Θα ήταν ωραίο, αλλά δεν μπορούν να την αφήσουν ήσυχη. Νέα τηλεταινία στα σκαριά, με ηρωίδα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και απρόσμενη επιλογή στην ηθοποιό που την ενσαρκώνει.

Ελενα Μπόναμ Κάρτερ ή Λίντσεϊ Λόχαν ψηψίζεις ως καλύτερη… Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

Το BBC – να πούμε εγγύηση ποιότητας; - ετοιμάζει τη δική του τηλεταινία που θα λέγεται «Burton and Taylor», μια και όπως φαίνεται αυτόν τον καιρό κάθε κανάλι που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει ένα προϊόν αναφορά σε μια από τις ωραιότερες γυναίκες της ιστορίας, με την πιο παθιασμένη και μυθιστορηματική ζωή.

Η ταινία επικεντρώνεται στην περίοδο που η Τάιλορ και το Ρίτσαρντ Μπέρτον έπαιζαν μαζί στο θέατρο, στο «Private Lives» του Νόελ Κάουαρντ, στο Μπρόντγουεϊ, το 1983, για 63 παραστάσεις. Τον Μπέρτον θα υποδυθεί ο Ντόμινικ Γουεστ που δυστυχώς πιο πρόσφατα είδαμε στο «John Carter». Οσο για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, που τότε ήταν γύρω στα πενήντα, θα την υποδυθεί η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ – ακούμε φωνές έκπληξης ή διαμαρτυρίας;

Για να γίνουν τα πράγματα πιο σαφή, ας ρίξουμε μια ματιά στο πρωτότυπο, αλλά και στη φετινή πολυδιαφημισμένη απόδοση της Τέιλορ από τη Λίντσεϊ Λόχαν, στο «Liz & Dick» του Lifetime. Η τελική απόφαση δική σας.

Το αυθεντικό

taylor

Το camp

lohan

Το sci-fi

bonham

Τα σχόλιά σας παρακάτω και γρήγορα, παρακαλούμε!