Buzz

Εξι υπέροχα λεπτά με τον Γουόλτερ Μίτι

στα 10

Ενα καινούριο τρέιλερ, έξι ολόκληρων λεπτών από το «Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι», είναι ίσως, ότι καλύτερο θα δείτε σήμερα.

Εξι υπέροχα λεπτά με τον Γουόλτερ Μίτι

Ενα «κλείσιμο του ματιού» σε ένα site σαν το facebook που αρνείται, να σταλεί, μια ζωή που δεν έχει να επιδείξει τίποτα το αξιομνημόνευτο, ένα χαμένο slide ενός διάσημου φωτογράφου που θα ήταν το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Life, να πως ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια...

Την οποία για πρώτη φορά ο Γουόλτερ Μίτι, ο ελάχιστα αξιομνημόνευτος ήρωας της ταινίας του Μπεν Στίλερ, θα ζήσει όχι μέσα στο μυαλό του, μα στην πραγματικότητα.

Μόνο που το πιο ενδιαφέρον της κομμάτι μοιάζει να διαδραματίζεται και πάλι «εντός», καθώς το ταξίδι του Γουόλτερ, δεν δείχνει μόνο γεωγραφικό μα και και αναμφίβολα υπαρξιακό.

Ο Στίλερ ο οποίος εκτός του να σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί κι όλας, δείχνει ιδανικός στον ρόλο του άχρωμου, βαρετού υπάλληλου που αποφασίζει να τολμήσει το πιο απρόβλεπτο και περιπετειώδες βήμα μπρος.

Και δίχως αμφιβολία, ο καλύτερος συνοδοιπόρος σε κάτι που μοιάζει με μια υπέροχη κινηματογραφική βόλτα στην άκρη του πλανήτη και στα πιο εσωτερικά τοπία του εαυτού σου.

Διαβάστε ακόμη: