Buzz

Είστε έτοιμοι; Τρέιλερ για τον «Προμηθέα» του Ρίντλεϊ Σκοτ!

στα 10

Ηρθε ακριβώς τη μέρα που είχε ανακοινωθεί για να κάνει το «Prometheus» του Ρίντλει Σκοτ τη σοβαρότερη υποψηφιότητα για την πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2012.

Είστε έτοιμοι; Τρέιλερ για τον «Προμηθέα» του Ρίντλεϊ Σκοτ!

Εντάξει το «Prometheus» θυμίζει το «Alien», όσο κι αν ο Ρίντλεϊ Σκοτ πασχίζει να διασκεδάσει τις φήμες που θέλουν την καινούργια του ταινία ένα πρίκουελ της κλασικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 1979. Και μπορεί στο τρέιλερ να μην καταλαβαίνεις ακριβώς τι συμβαίνει (ποιος σκοτώνει ποιον, γιατί όλοι ουρλιάζουν, ποια φωνή ζητάει «συγνώμη» στην αρχή...) αλλά, σε μια εβδομάδα που έκαναν πρεμιέρα τα τρέιλερς του «Dark Knight Rises» και του πρώτου μέρους του «The Hobbit», το «Prometheus» μοιάζει με τον πιο ιδανικό χριστουγεννιάτικο μπουναμά. Μια επιστροφή σε αυτό που ο Ρίντλεϊ Σκοτ έκανε καλύτερα από τον καθένα 30 χρόνια πριν και που τώρα επιστρέφει για να δει αν και στην εποχή μας «στο διάστημα κανείς δεν ακούει τις κραυγές σου».

Η επίσημη υπόθεση του «Prometheus» προδίδει μόνο τα απαραίτητα. Το γεγονός, δηλαδή, πως η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας εξερευνητών που ανακαλύπτουν στοιχεία για τις απαρχές του ανθρώπινου είδους στη Γη. Το τρέιλερ ωστόσο είναι πιο σαφές: «They went looking for our beginning, what they found could be our end».

Στην ταινία που γυρίστηκε σε 3D και θα κάνει την πρεμιέρα του τον Ιούνιο του 2012, πρωταγωνιστούν η Σαρλίζ Θερόν, ο Μάικλ Φασμπέντερ, η Νούμι Ραπάς, ο Πάτρικ Γουίλσον και ο Γκάι Πιρς.

Επειδή όμως τα λόγια είναι φτώχεια, πατήστε play!