Buzz

Είστε έτοιμοι για το «Toy Story 4»;

στα 10

Μπορεί τα «Αυτοκίνητα 2» να σκίζουν στο παγκόσμιο box - office και η «Γενναία», το νέο φιλμ της Pixar να έχει ήδη ημερομηνία για το καλοκαίρι του 2012, ο Γούντι και ο Μπαζ, όμως, δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη...

Είστε έτοιμοι για το «Toy Story 4»;
The Toys Are Back in Town (again)!

Η υπόθεση «Toy Story 4» δεν είναι ακριβώς νέο. Είχε αποκαλυφθεί ήδη από την εποχή της προετοιμασία του «Toy Story 3» πως ο Τιμ Αλεν είχε συμβόλαιο για ακόμη μια ταινία και ενώ ο σκηνοθέτης της, Λι Ανκριτς είχε δηλώσει πως δεν βλέπει κάποιο σίκουελ στο άμεσο μέλλον, είχε ταυτόχρονα αφήσει ανοιχτή την πόρτα για παν ενδεχόμενο: «Προσπάθησα πολύ να δώσω ένα τέλος στον Αντι και τα παιχνίδια του και να κλείσω την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρουμε, όμως, πως ο κόσμος αγαπάει τους χαρακτήρες, αγαπάει τον Γούντι και τον Μπαζ, και δεν θα ήθελαν με τίποτα να τους πουν το τελικό αντίο. Θα τους κρατήσουμε ζωντανούς. Δεν πρόκειται να φύγουν για πάντα».

Και, όντως, ο Μπαζ και ο Γούντι πρωταγωνιστούν στην μικρού μήκους «Hawaiian Vacation» που παίζεται πριν από τα «Αυτοκίνητα 2» αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τομ Χανκς, μια νέα ταινία με τα αγαπημένα παιχνίδια μοιάζει να βρίσκεται προ των πυλών. «Νομίζω πως θα υπάρξει τέταρτη ταινία. Δουλεύουν αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο».

Για την ώρα, τα επόμενα σχέδια της Pixar περιλαμβάνουν την «Γενναία» και για το 2013 δύο ταινίες που ετοιμάζονται ήδη, το «Monsters University» και ένα φιλμ μυστηρίου.

Οπότε το «Toy Story 4» μάλλον θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2014...