Buzz

Είναι επίσημο: η Λίντσεϊ Λόχαν στο ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ!

στα 10

Η Λόχαν υπέγραψε με το κανάλι Lifetime για το «Liz & Dick», την τηλεταινία που θα αναβιώσει τον έρωτα της Λιζ Τέιλορ με το Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Είναι επίσημο: η Λίντσεϊ Λόχαν στο ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ!
Από τη φωτογράφηση της Λόχαν για το «Interview»

Σας είχαμε ξαναμιλήσει για την μονομαχία μεταξύ Λίντσεϊ Λόχαν και Μέγκαν Φοξ για την πολυπόθητη ευκαιρία να ερμηνεύσουν την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Παρόλο που θα έλεγε κανείς ότι τα προγνωστικά ήταν εναντίον της (λόγω πολυτάραχης ζωής και έλλειψης εμπιστοσύνης από τους παραγωγούς) η Λόχαν είναι αυτή που υπέγραψε χθες με το Lifetime για να ενσαρκώσει τον μεγάλο χολιγουντιανό θρύλο.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι ετοιμάζει μια δίωρη τηλεταινία με τίτλο «Liz & Dick» (αντικατέστησε τον «Elizabeth & Richard: A Love Story») και θέμα, προφανώς, τον θυελλώδη έρωτα και τον εις διπλούν γάμο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον. Το σενάριο υπογράφει ο Κρίστοφερ Μόνγκερ, που επικροτήθηκε και για τη δουλειά του στο «Temple Grandin» του HBO με την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Κλερ Ντέινς.

«Πάντα θαύμαζα και έτρεφα τεράστιο σεβασμό για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ» δήλωσε η Λόχαν μετά τις υπογραφές. «Δεν ήταν απλώς μία εξαιρετική ηθοποιός, αλλά και μία καταπληκτική γυναίκα. Είναι τιμή μου που μου πρότειναν αυτό τον ρόλο...»

Ολο το Χόλιγουντ είναι στραμμένο στην επιστροφή της Λόχαν με αυτό το ρόλο. Αν αποτύχει, αποχαιρετά και την καριέρα της για πάντα.