Buzz

Είμαστε πάντα έτοιμοι για το «Beetlejuice 2»

στα 10

Μήπως για να ξανακάνει πραγματικά καλή ταινία, ο Τιμ Μπάρτον πρέπει να επιστρέψει στο ίδιο του το παρελθόν; Ιδού η λύση!

Είμαστε πάντα έτοιμοι για το «Beetlejuice 2»

Οι φήμες ότι ο Τιμ Μπάρτον ξαναμαζεύει την ομάδα και τη δημιουργικότητα που έκανε πραγματικότητα το «Beetlejuice» το 1988 (πριν από ακριβώς 25 χρόνια, για τους θαρραλέους), κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, ανάμεσα σε κρυφούς πόθους και φιλόδοξες φαντασιώσεις, όμως τώρα μοιάζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Η αρχική ιδέα του Μπάρτον, για ένα σίκουελ του θα λεγόταν «Beetlejuice Goes Hawaiian», έχει πια (ευτυχώς!) εγκαταλειφθεί, αλλά η εταιρεία παραγωγής KatzSmith, του 28χρονου Ντέιβιντ Κάτσεντμπεργκ (γιου του Τζέφρι) και του Σεθ Γκρέιαμ-Σμιθ, συγγραφέα των «Pride and Prejudice and Zombies» και «Abraham Lincoln, Vampire Hunter», έχει βάλει το σίκουελ ως προτεραιότητα στα πρότζεκτ της: άλλωστε, για καλό ή για κακό, ο Γκρέιαμ-Σμιθ έχει υπογράψει και το σενάριο του πρόσφατου πονήματος του Τιμ Μπάρτον, το ελαφρώς απογοητευτικό «Dark Shadows».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που απέκτησε το TheWrap από «πολλά άτομα κοντινά στο πρότζεκτ», ο Τιμ Μπάρτον βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για το «Beetlejuice 2», σίκουελ και όχι ριμέικ, όπου μάλιστα – κι αυτό είναι το καλύτερο νέο – ο Μάικλ Κίτον θα ξαναπιάσει το ρόλο από εκεί όπου τον άφησε! Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, το σίκουελ του «Beetlejuice» θα είναι η ταινία με την οποία θ’ ασχοληθεί ο Μπάρτον αμέσως τώρα, αφήνοντας γι’ αργότερα το «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children».

Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη ταινία που θα δούμε από τον Τιμ Μπάρτον – κι ευχόμαστε τα καλύτερα – θα είναι το «Big Eyes», με πρωταγωνιστές τον Κριστόφ Βαλτς και την Εϊμι Ανταμς (διαβάστε περισσότερα εδώ), που ετοιμάζεται για τον Αύγουστο του 2014.