Buzz

Ανακαλύψτε τον φρικαρισμένα ποπ κόσμο του Εντουάρντο Καζανόβα

στα 10

Η πρώτη του μεγάλου μήκους «Pieles» ετοιμάζεται για το φεστιβάλ Βερολίνου και μοιάζει κυριολεκτικά απερίγραπτη.

Ανακαλύψτε τον φρικαρισμένα ποπ κόσμο του Εντουάρντο Καζανόβα

O 26χρονος Ισπανός ηθοποιός και σκηνοθέτης περιγράφει τον εαυτό του ως εξής στο επίσημο βιογραφικό του «Γεννήθηκα στις 24 Μαρτίου του 1991, Κριός, αλλά δεν εμπιστεύομαι την αστρολογία πλέον. Το σινεμά είναι το μόνο πράγμα στο οποίο πιστεύω πια. Το σινεμά είναι η λύση σε κάθε μου πρόβλημα. Το σινεμά για μένα είναι ότι ήταν η Μορφίνη για τον Μπέλα Λαγκόζι. Οτι ήταν ο Ρίτσαρντ Μπάρτον για την Λιζ Τέιλορ, τα κόκκινα φώτα για τον Ντάριο Αρζέντο, τα μεγάλα βυζιά για τον Ρας Μάγιερ, οι νάνοι για τον Ντέιβιντ Λιντς, ο Γκοντάρ για την Νουβέλ Βαγκ, η Ρόουζ ΜακΓκόουαν για τα 90ς. Απαραίτητο και συμπληρωματικό».

eduardo casanova 607

Ηθοποιός από τα 12 του κυρίως στην τηλεόραση κι όχι απαραίτητα στις καλύτερες σειρές της, ο Εντουάρντο Καζανόβα σκηνοθέτησε την πρώτου μικρού του μήκους στα 17 του και ανακάλυψε όπως λέει (με κεφαλαία γράμματα) «ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ». Προφανώς τον ενδιέφερε και να σοκάρει καθώς οι μικρού του μήκους ταινίες μοιάζουν με νόθα παιδιά του Τζον Γουότερς και του πρώιμου Πέδρο Αλμοδοβάρ, με μια γερή δόση από body horror περασμένο από το φίλτρο των φωτογραφιών των Pierre et Gilles.

eduardo casanova 607

Δείτε ακόμη: 17 ταινίες για μια Χρυσή Αρκτο: Αυτό είναι το Διαγωνιστικό Πρόγραμμα της Berlinale 2017

Μετά από μια σειρά από μικρού μήκους ταινίες με τίτλους όπως «Fidel», «Bath Time», «Mother’s Love» και φυσικά το «Eat my Shit», o Καζανόβα έχει έτοιμη την πρώτη μεγάλου μήκους του, η οποία θα προβληθεί στο Panorama του φεστιβάλ Βερολίνου. Η ιστορία του είναι αυτή μιας ομάδας ανθρώπων που αναγκάζονται να κρύβονται από τον κόσμο, αφού μοιάζουν με «τέρατα». Μια γυναίκα δίχως μάτια, μια άλλη με το πεπτικό της σύστημα αντεστραμμένο –τον πρωκτό της εκεί που θα έπρεπε να είναι το στόμα της- μια άλλη με εντελώς παραμορφωμένοι πρόσωπο. Το πόστερ της ταινίας λογοκρίθηκε από το intagram όταν ο Καζανόβα το ανέβασε εκεί.

eduardo casanova pieles poster 607

Κι αυτό είναι το εξωφρενικό τρέιλερ.


eduardo casanova 607

Αν το παραπάνω ροζ freak show σας άνοιξε την όρεξη, δέιτε πιο κάτω μερικές από τις μικρού μήκους του Εντουάρντο Καζανόβα ξεκινώντας από το «Eat My Shit», ένα φιλμ που όπως θα δείτε αποτελεί προπομπό του «Pieles». Κι όχι, μην ετοιμάσετε ποπ κορν.

Περισσότερη Berlinale 2017:






eduardo casanova 607