Buzz

«Early Man»: Η προϊστορία δεν φάνταζε ποτέ τόσο διασκεδαστική όσο στο νέο animation της Aardman - Δείτε το τρέιλερ!

στα 10

Η νέα ταινία της Aardman, της πρωτοπόρου εταιρείας στο stop motion animation, μας γυρίζει πίσω στην εποχή των πρωτόγονων ανθρώπων. Τύφλα να ‘χει το Discovery Channel!

«Early Man»: Η προϊστορία δεν φάνταζε ποτέ τόσο διασκεδαστική όσο στο νέο animation της Aardman - Δείτε το τρέιλερ!

Ναι, αυτή είναι η ταινία όπου πρωταγωνιστούν ο Τομ Χίντλστον και ο Εντι Ρέντμεϊν φορώντας μόνο προβιές! Ή κάπως έτσι.

Οι δύο ηθοποιοί δανείζουν τις φωνές τους στους βασικούς χαρακτήρες του «Early Man», το οποίο αποτελεί το τελευταίο πόνημα της Aardman, ενός στούντιο ειδικευμένου στην απαιτητική και επίπονη –όσο και υπέροχη, όταν γίνεται σωστά– τεχνική του stop motion animation, και μάλιστα με πρώτη ύλη την πλαστελίνη.

Διαβάστε ακόμη: Never underestimate the power of music. Πρώτο, πολύχρωμο, μαγικό τρείλερ του «Coco» της Pixar

Early Man 607

Μπορεί η Aardman να μην έχει τη φήμη μιας Disney ή μιας Pixar, ή να μην είναι εξίσου παραγωγική, είναι ωστόσο πρωτοπόρα στον τομέα της και μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο διασκεδαστικές animation ταινίες των τελευταίων ετών (όπως το «Chicken Run» και το βραβευμένο με Οσκαρ «Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit»), έστω κι αν η χρονοβόρα διαδικασία της συγκεκριμένης τεχνικής δεν επιτρέπει τη συχνή παραγωγή μεγάλου μήκους ταινιών.

Ενας λόγος παραπάνω, λοιπόν, για να ανυπομονούμε για το «Early Man», το οποίο θα μας μεταφέρει στην εποχή του χαλκού, με κεντρικό ήρωα τον Νταγκ, έναν πρωτόγονο άνθρωπο των σπηλαίων, ο οποίος μαζί με τον πιστό του αγριόχοιρο προσπαθεί να ενώσει τη φυλή του ενάντια σε μια αντίπαλη φυλή.

Early Man cast 607

Μαζί με τους Ρέντμεϊν και Χίντλστον, τις φωνές τους δανείζουν επίσης η Μέιζι Γουίλιαμς (η Αρια του «Game of Thrones»), ο Τίμοθι Σπολ και ο Ρίτσαρντ Αγιόαντ, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νικ Παρκ, υπεύθυνος για τις καλύτερες δουλειές του στούντιο, ο οποίος υπογράφει εδώ την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια.

Δυστυχώς, το «Early Man» θα αργήσει να φτάσει στις αίθουσες (είπαμε, η τεχνική αυτή είναι χρονοβόρα), με προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου τον Ιανουάριο του 2018. Προς το παρόν, πατήστε το play για να δείτε το τρέιλερ παρακάτω και να γνωρίσετε τους ήρωες και τα τρομακτικά πλάσματα που έχουν να αντιμετωπίσουν,


Διαβάστε ακόμη