Buzz

Δύο ακόμα φωτογραφίες από το «My Week With Marilyn»

στα 10

Μεγάλο buzz έχει καταφέρει να συγκεντρώσει η ταινία του Σάιμον Κέρτις, ο οποίος μεταμόρφωσε την Μισέλ Γουίλιαμς σε Μέριλιν Μονρό με τέτοια επιτυχία που όλοι μιλάνε για σίγουρο Οσκαρ. Περιμένοντας την πρεμιέρα του «My Week With Marilyn» στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, οι παραγωγοί αδελφοί Γουάινσταϊν μας χαρίζουν δύο ακόμα φωτογραφίες της ταινίας...

Δύο ακόμα φωτογραφίες από το «My Week With Marilyn»

Βασισμένο σε δύο βιβλία του Κόλιν Κλαρκ, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Βρετανού Σάιμον Κέρτις «Μy Week With Marilyn» αφηγείται όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 1956, όταν ο βρετανός δημοσιογράφος Κόλιν Κλαρκ πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα με την Μονρό, η οποία βρισκόταν στη Μ.Βρετανία για τα γύρισματα του «Τhe Prince and the Showgirl» με τον Λόρενς Ολίβιε συνδυάζοντας ταυτόχρονα το μήνα του μέλιτος με τον Αρθουρ Μίλερ.

Η Μισέλ Γουίλιαμς (η όποια κέρδισε το ρόλο από τις Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέϊτ Χάντσον και Εϊμι Ανταμς) φημολογείται ότι καταθέτει μία ακόμα χαμαιλεοντική ερμηνεία που θα την οδηγήσει στην οσκαρική πεντάδα του Α' Γυναικείου. Δίπλα της ο Κένεθ Μπράνα υποδύεται τον Λόρενς Ολίβιε.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, συνειδητοποιεί κανείς το πόσο δύσκολο είναι να μεταμορφωθεί μία ηθοποιός σε ένα αθάνατο θρύλο - κρατώντας τις ισορροπίες που θα κάνουν την μετάλλαξη νατουραλιστική κι όχι καρικατούρα. Ο,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής δείχνουν μία Μέριλιν φυσική (τα εύγε μας στο team του μακιγιάζ) και παραμένει να διαπιστώσουμε αν η Γουίλιαμς κρατάει το ίδιο μέτρο και στην ερμηνεία της.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση και δείτε φωτογραφίες