Buzz

Η Ντίλαν Φάροου εναντίον της Κέιτ Γουίνσλετ μετά τις δηλώσεις της για τον Γούντι Αλεν

στα 10

Η θετή κόρη του Γούντι Αλεν αυτή την φορά τα βάζει με την Κέιτ Γουίνσλετ η οποία υπερασπίστηκε τον Γούντι Αλεν, μετά την συνεργασία τους στο «Wonder Wheel», μιλώντας για «δυο μέτρα και δυο σταθμά» στη βιομηχανία.

Η Ντίλαν Φάροου εναντίον της Κέιτ Γουίνσλετ μετά τις δηλώσεις της για τον Γούντι Αλεν

Με το ξέσπασμα του σκανδάλου του Χάρβεϊ Γουάινστιν, η θετή κόρη του Γούντι Αλεν, Ντίλαν Φάροου, η οποία δεν παύει να τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν μόλις εφτά ετών, συνεχίζει να κατακρίνει όλους εκείνους τους ηθοποιούς που συνεργάζονται μαζί του, αλλά και όλη την βιομηχανία που, σύμφωνα με την ίδια, λειτουργεί με «δυο μέτρα και δυο σταθμά».

Αυτή την φορά στο στόχαστρό της βρίσκεται η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Αλεν «Wonder Wheel», και τον υποστήριξε πρόσφατα σε μια συνέντευξή της λέγοντας πως «πιστεύω πως, ως έναν βαθμό, ο Γούντι είναι γυναίκα. Πιστεύω πως έχει έρθει σε επαφή με αυτή του την πλευρά. Καταλαβαίνει τους γυναικείους χαρακτήρες που δημιουργεί πάρα πολύ καλά», ενώ παλιότερα είχε επίσης δηλώσει πως «στο τέλος της μέρας πρέπει να κοιτάξεις τα γεγονότα. Πρόκειται για έναν 81χρονο ο οποίος δικάζονταν εδώ και δυο χρόνια. Από όσο ξέρω δεν καταδικάστηκε για τίποτα».

Διαβάστε ακόμα: Ο Γούντι Αλεν βρίσκει την κατάσταση με τον Χάρβεϊ Γουάινσταΐν «θλιβερή και τραγική»

farrow allen Η Ντίλαν Φάροου στην αγκαλιά του Γούντι Αλεν.

Η Φάροου έγραψε στους Times του Λος Αντζελες πως ενώ η Γουίνσλετ επιβράβευσε όλες εκείνες τις γυναίκες που βγήκαν για να κατηγορήσουν τον Γουάινστιν και τις θεώρησε πραγματικά γενναίες, για τον Γούντι Αλεν απλά είπε πως δεν ξέρει τι συμβαίνει με τα οικογενειακά του και δεν την ενδιαφέρει, ενώ τον θεωρεί εξαιρετικό σκηνοθέτη. Συνέχισε λέγοντας πως «δεν είναι μόνο η δύναμη που έχουν αυτοί οι άντρες που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση για να κρατήσουν τις καριέρες τους και τα μυστικά τους. Είναι επίσης και η επιλογή μας να βλέπουμε απλές καταστάσεις ως περίπλοκες και προφανή συμπεράσματα ως “ποιος αλήθεια μπορεί να ξέρει;” Το σύστημα δούλεψε για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για δεκαετίες. Δουλεύει ακόμα για τον Γούντι Αλεν».

Διαβάστε ακόμη: To Flix διαλέγει τις 10 καλύτερες ταινίες του Γούντι Αλεν

Woody O Γούντι Αλεν με την Κέιτ Γουίνσλετ στα γυρίσματα του «Wonder Wheel»

Η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Μαρίνα Διαμάντη, γνωστή ως Marina and the Diamonds, με μια σειρά από tweets υποστήριξε τις δηλώσεις της Ντίλαν Φάροου, ενώ παράλληλα καταδίκασε όλους όσους ακόμα συνεχίζουν να συνεργάζονται με τον Γούντι Αλεν λέγοντας πως «πιστεύω την Ντίλαν Φάροου. Πάντα το έκανα και θα συνεχίζω να το κάνω».

Διαβάστε ακόμα: