Buzz

Οταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έγραψε στον Ντουέιν - The Rock - Τζόνσον ότι του αρέσει

στα 10

Πώς μπορεί ένας, κυριολεκτικά, τεράστιος άντρας να νιώσει και πάλι παιδάκι; Αρκεί ένα ειλικρινές κι απρόσμενο κομπλιμέντο.

Οταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έγραψε στον Ντουέιν - The Rock - Τζόνσον ότι του αρέσει

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ένας πολύ μεγάλος άντρας. Κυριολεκτικά. Εχει ύψος 1,95 μ. και ζυγίζει 130 κιλά. Γι' αυτό λέγεται και The Rock, νομίζουμε. Κι όμως ο Ντουέιν κοκκίνησε απ' τη χαρά του σαν παιδάκι, όταν έλαβε, απρόσμενα, μια ιδιόχειρη επιστολή (αυτά τα πράγματα δε λέγονται με email ή dm!), από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος του έγραψε, απλώς, για να του πει ότι τον απολαμβάνει ως καλλιτέχνη.

Διαβάστε ακόμη: Ο The Rock είναι ο Bambi το Ελαφάκι που θέλεις να χαϊδέψεις;

Γράφει ο υπερ-οσκαρικός σκηνοθέτης: «Απολαμβάνω τις ταινίες στη διάρκεια των χρόνων. Είναι πολύ ψυχαγωγικές. Νιώθω ότι πραγματικά σ' έχω γνωρίσει μέσα στα χρόνια, πιο πρόσφατα μάλιστα όταν σε είδα ως οικοδεσπότη στο "Saturday Night Live". Σπουδαία δουλειά. Το κυνηγάς. Είμαι περήφανος για τη δουλειά σου και θα χαρώ να σε γνωρίσω. Στίβεν Σπίλμπεργκ»

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα» με τον Ντουέιν Τζόνσον, που προβάλλεται αυτόν τον καιρό στις ελληνικές αίθουσες

Ο Ντουέιν Τζόνσον, σε συνέντευξή του στο Esquire, με τον υπέροχο τίτλο «The Rock Is Dead. Long Live Dwayne Johnson, American Treasure.», μοιράστηκε το περιστατικό και την αντίδρασή του: «Ολη μου τη ζωή αναφέρομαι σ' αυτόν τον άνθρωπο και τις ταινίες του ως τη μεγαλύτερή μου έμπνευση για το να γίνω ηθοποιός και να θέλω να κάνω "ταινίες του δικού του στιλ" - ψυχαγωγικές, ποιοτικές και πάνω απ' όλα με καρδιά. Το να λάβω από εκείνον μια προσωπική επιστολή δε μ' έκανε απλώς να νιώσω απίστευτη τιμή κι ευγνωμοσύνη, αλλά μου θύμησε πώς ένιωθα όταν ήμουν αυτό το αγοράκι των 8 χρόνων που όχι απλώς αγαπά τις ταινίες, αλλά τώρα πια μπορεί να κάνει τις ταινίες που αγαπά και ν' απολαμβάνει τον αντίκτυπό τους στους άλλους.»

Διαβάστε ακόμη: Στίβεν Σπίλμπεργκ & Τομ Χανκς μιλούν για την πραγματική ιστορία πίσω από το «Bridge of Spies»

Βαθειά συγκινημένος, ο Ντουέιν Τζόνσον ανέβασε στο instagram του μια φωτογραφία του την ώρα που διαβάζει το γράμμα του Σπίλμπεργκ και, μαζί, την ανάμνησή του απ' όταν, στα 8 του, είδε για πρώτη φορά τον «Ιντιάνα Τζόουνς» στο σινεμά της πόλης του, στο Βόρεια Καρολίνα. Δείτε την παρακάτω.