Buzz

Και ο Ντάστιν Χόφμαν στη δίνη των σκανδάλων για σεξουαλική παρενόχληση

στα 10

Η παραγωγός Γουέντι Ρις Γκατσιούνης είναι η δεύτερη γυναίκα που κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Και ο Ντάστιν Χόφμαν στη δίνη των σκανδάλων για σεξουαλική παρενόχληση

Μετά τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον Μπρετ Ράτνερ, τον Τζέιμς Τόμπακ, τον Κέβιν Σπέισι και αρκετούς ακόμα ισχυρούς άντρες της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας που αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση, ένας ακόμα διάσημος βρίσκεται στο επίκεντρο ενός παρόμοιου σκανδάλου.

Σύμφωνα με τη Γουέντι Ρις Γκατσιούνης, ο Χόφμαν την παρενόχλησε σεξουαλικά το 1991, όταν εκείνη ήταν επίδοξη θεατρική συγγραφέας στη Νέα Υόρκη και ο ηθοποιός, μαζί με τον σεναριογράφο του «Tootsie», Μάρεϊ Σίσγκαλ, την προσέγγισε για μια πιθανή κινηματογραφική διασκευή του θεατρικού της έργου «A Darker Purpose», με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Η Γκατσιούνης, η οποία έχει εργαστεί ως σεναριογράφος στην τηλεόραση και είναι σήμερα executive producer στη σειρά του National Geographic, «Genius», ήταν τότε 20 ετών και ο Χόφμαν 53, και υποστηρίζει ότι συναντήθηκε δύο φορές με τον Χόφμαν και τον σεναριογράφο.

Διαβάστε ακόμη: Εξι γυναίκες κατηγορούν τον Μπρετ Ράτνερ για σεξουαλική παρενόχληση

Dustin Hoffman 607 Η 17χρονη Αννα Γκρέιαμ Χάντερ με τον Ντάστιν Χόφμαν

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης, της ζητήθηκε να γράψει μια νέα πρόταση για το έργο της προσαρμοσμένη στον Χόφμαν. Οταν όμως οι τρεις τους συναντήθηκαν ξανά για να τη συζητήσουν, οι δύο άντρες δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο, καθώς η συζήτηση απομακρύνθηκε γρήγορα πέρα από τα επαγγελματικά, με τον Χόφμαν να τη ρωτά ευθέως: «Εχεις ποτέ βρεθεί με άντρα μεγαλύτερο από 40; Θα ήταν ένα εντελώς νέο σώμα για να εξερευνήσεις». Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με την Γκατσιούνης, ενώ εκείνη προσπαθούσε να επαναφέρει τη συζήτηση στη δουλειά, ο Χόφμαν σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να προσπαθεί να την πείσει να φύγουν από το γραφείο όπου βρίσκονταν και να τον συνοδεύσει για ψώνια σε κοντινό ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα ο Σίσγκαλ την ενθάρρυνε να το κάνει.

Οταν εκείνη αρνήθηκε επανειλημμένα, η συνάντηση έληξε απότομα, με τον Χόφμαν να αποχωρεί και τον Σίσγκαλ να της δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το έργο της.

Η Γκατσιούνης δεν είναι η πρώτη γυναίκα που κατηγορεί τον Χόφμαν για σεξουαλική παρενόχληση. Νωρίτερα χτες, η Αννα Γκρέιαμ Χάντερ δημοσίευσε άρθρο της στο Hollywood Reporter όπου περιγράφει αναλυτικά τις εμπειρίες της, σύμφωνα με το οποίο ο Χόφμαν την παρενόχλησε σεξουαλικά και της επιτέθηκε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής παραγωγής «Ο Θάνατος του Εμποράκου» του 1985, όταν εκείνη ήταν ακόμα 17 ετών και έκανε την πρακτική της ως βοηθός παραγωγής.

Διαβάστε ακόμη