Buzz

«Η επιβίωση είναι νίκη»: Πρώτες επικές εικόνες από το «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Το πρώτο teaser τρέιλερ του «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν είναι όσο επικό και αγωνιώδες (δεν) μπορείτε να φανταστείτε. Δείτε το εδώ.

«Η επιβίωση είναι νίκη»: Πρώτες επικές εικόνες από το «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν

Δείτε ακόμη: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, πρώτη επίσημη φωτογραφία του «Allied»

Το «Dunkirk», η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν είναι βασισμένη στην «Επιχείρηση Ντιναμό», μια αποστολή διάσωσης 198.000 Βρετανών και 140.000 Γάλλων και Βέλγων στρατιωτών, οι οποίοι είχαν αποκοπεί από τις μονάδες τους και περικυκλωθεί από τους Ναζί στην βόρεια Γαλλία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες, στις 21 Ιουλίου του 2017 και επικεφαλής του καστ θα βρίσκεται ο Τομ Χάρντι, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι Κένεθ Μπράνα, Μαρκ Ράιλανς μέχρι και ο Χάρι Στάιλς των One Direction.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η αγαπημένη σκηνή δράσης του Κρίστοφερ Νόλαν!

Dunkirk 607

To πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Αμερική πριν από τις προβολές του «Suicide Squad», αλλά μια πειρατική κόπια ανάγκασε τη Warner να το κυκλοφορήσει online νωρίτερα, αποκαλύπτοντας έτσι τις επικές διαστάσεις που ταιριάζουν στον Κρίστοφερ Νόλαν αλλά και τη μορφή του action movie που θέλει να επιβάλλει προκειμένου να προσελκύσει κοινό μικρότερων ηλικιών που δεν θα πειστούν εύκολα για ένα πολεμικό έπος.

Δείτε ακόμη: Στα γυρίσματα του «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν

Dunkirk Shooting 607 Ο Κρίστοφερ Νόλαν στα γυρίσματα του «Dunkirk»

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και αναμονή μέχρι το καλοκαίρι του 2017 για την τελική ετυμηγορία:


dunkirk poster

Διαβάστε ακόμη:

Dunkirk Shooting 607 Σκηνή από τα γυρίσματα του «Dunkirk»