Buzz

Είμαι μια ζωντανή διαμαρτυρία πάνω σε τακούνια. Το τρέιλερ του «Dumplin’» μιλάει για body positive image

στα 10

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Τζούλι Μέρφι και γεμάτο με τραγούδια της Ντόλι Πάρτον, η νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Ανιστον θέλει να αλλάξει την γνώμη σου για το τι πραγματικά σημαίνει ομορφιά.

Είμαι μια ζωντανή διαμαρτυρία πάνω σε τακούνια. Το τρέιλερ του «Dumplin’» μιλάει για body positive image

H Τζένιφερ Ανιστον είναι η βασίλισσα της ομορφιάς στη μικρή πόλη του Τέξας στην οποία ζει, έχοντας κερδίσει τα καλλιστεία όταν ήταν μικρή. Τώρα, μητέρα η ίδια πια, διοργανώνει τα τοπικά καλλιστεία κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Οταν όμως η παχουλή κόρη της Γουίλοουντιν αποφασίζει να πάρει μέρος στα καλλιστεία, αρχίζει μια body positive επανάσταση, προσπαθώντας να αλλάξει την γνώμη της τοπικής κοινωνίας για το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι όμορφη.

Αυτή είναι η νέα ταινία του Netflix με τίτλο «Dumplin’», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα της Τζούλι Μέρφι και προστίθεται στη λίστα με εκείνες τις ταινίες οι οποίες θα βρουν τον δρόμο τους και σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμα: Ξημέρωσε! Το νέο trailer του «Roma» του Αλφόνσο Κουαρόν μας ξυπνά με πουλιά

dumplin 607

dumplin 607

Το πρώτο τρέιλερ είναι γεμάτο από μουσική και τα τραγούδια της Ντόλι Πάρτον, μια τραγουδίστρια με την οποία έχει ένα πάθος η πρωταγωνίστρια, και drag queens οι οποίες βοηθούν την ηρωίδα να δείχνει fabulous πάνω σε τακούνια, αλλά και να αποδεχθεί το σώμα της, δείχνει αρκετά χαριτωμένο και φαίνεται πως προσπαθεί να περάσει τα σωστά μηνύματα, παίζοντας όμως με το γνώριμο ύφος και σεναριακές δομές ταινιών του είδους.

Η σκηνοθεσία είναι της Αν Φλέτσερ και μαζί με την Ανιστον πρωταγωνιστούν και οι Ντάνιελ ΜακΝτόναλντ, Οντέγια Ρας, Ντόουβ Κάμερον και Χάρολντ Πέρινου. Η ταινία «Dumplin’» θα κάνει την πρεμιέρα στο Netflix και σε περιορισμένες αίθουσες στο εξωτερικό στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ θα περιέχει και ένα νέο τραγούδι από την Ντόλι Πάρτον με τίτλο «Girl in the Movies».


Διαβάστε ακόμα:

dumplin poster 607