Buzz

Ο Μόλντερ και η Σκάλι στο πιο τρυφερό reunion

στα 10

O Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Τζίλιαν Αντερσον τραγουδούν μαζί και φιλιούνται επί σκηνής - κάνοντας τους απανταχού «X-Files» fans να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο για το πολυαναμενόμενο επί οθόνης reunion.

Ο Μόλντερ και η Σκάλι στο πιο τρυφερό reunion

Οι fans των «X-Files» ζουν για τον Ιανουάριο. Την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος της σειράς στο Fox - ένα απρόσμενο reunion με... την τη αλήθεια που βρίσκεται εκεί έξω.

Κι από ό,τι φαίνεται οι Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Αντερσον έχουν ήδη αρχίσει να περνούν πολύ καιρό μαζί, γιατί ένα πρόσφατο συμβάν τους έκανε viral: η Σκάλι κι ο Μόλντερ τραγούδησαν μαζί και φιλήθηκαν επί σκηνής.

Διαβάστε αναλυτικά: Η επιστροφή των «X-Files»: Τι θέλουμε και τι όχι, τι ελπίζουμε, τι φοβόμαστε...

Ο Ντουκόβνι κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ («Hell or Highwater») και έδωσε μία συναυλία στην Νέα Υόρκη για να το παρουσιάσει. Η Αντερσον βρέθηκε στο κοινό και σηκώθηκε για να ενώσει τη φωνή της με τον συμπρωταγωνιστή της στο τελευταίο encore.

Μάλιστα εκείνη επέλεξε ποιο τραγούδι θα πουν: το «Helpless» του Νιλ Γιανγκ. Δείτε τον Μόλντερ να ψιθυρίζει στο αυτί της Σκάλι καθόλη τη διάρκεια του κομματιού, και στο τέλος να την φιλά με το κοινό φυσικά να παραλληρεί. Οι καρδιές των «X-Files» fans, σε κάθε γωνιά του Γαλαξία, μόλις έλιωσαν.


Διαβάστε ακόμα: