Φεστιβάλ / Βραβεία

«Drama Pitching Lab: Το Φεστιβάλ Δράμας σε βοηθάει να γυρίσεις τη δική σου ταινία μικρού μήκους

στα 10

Για πρώτη φορά φέτος στο Φεστιβάλ Δράμας, εγκαινιάζεται το Drama Pitching Lab, εργαστήριο παρουσίασης οπτικοακουστικών σχεδίων μικρού μήκους σε παραγωγούς και χρηματοδότες.

Flix Team
«Drama Pitching Lab: Το Φεστιβάλ Δράμας σε βοηθάει να γυρίσεις τη δική σου ταινία μικρού μήκους

Από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Drama Mini Talent Lab , το Φεστιβάλ Δράμας - γιορτάζοντας τα 20 χρόνια διεθνοποίησης του - πραγματοποιεί εργαστήριο παρουσίασης οπτικοακουστικών σχεδίων μικρού μήκους σε παραγωγούς και χρηματοδότες [Pitching].

Eξειδικευμένοι εκπαιδευτές – κινηματογραφιστές θα επιμορφώσουν νέους σκηνοθέτες και παραγωγούς με σκοπό την άρτια παρουσίαση του project τους για ταινία μικρού μήκους έως 15’ με σκοπό την ανεύρεση συμπαραγωγής – χρηματοδότησης.

Tην Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου (13:00 – 15:00) στο Ωδείο Δράμας θα πραγματοποιηθεί Pitching Forum όπου θα παρουσιαστούν τα καλύτερα πρότζεκτ σε παραγωγούς και πιθανούς χρηματοδότες ενώπιον κοινού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους (ιδέα ή το treatment τους - όχι πάνω από δύο σελίδες) έως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου. Το εργαστήριο θα γίνει στην αγγλική γλώσσα, ενώ οι ιδέες μπορούν να κατατεθούν στα ελληνικά ή στα αγγλικά.

Μπορείτε να στέλνετε τις συμμετοχές σας στις ακόλουθες διευθύνσεις: barbaradukas@gmail.com ή kinfest@dra.forthnet.gr

Περισσότερες Πληροφορίες:

  • Γραμματεία Φεστιβάλ Δράμας, Σοφία Γεωργιάδου, υπεύθυνη προγράμματος: 210 3300309, kinfest@dra.forthnet.gr
  • Bαρβάρα Δούκα, Υπεύθυνη Διεύθυνσης Εργαστηρίου, barbaradukas@gmail.com

Διαβάστε ακόμη: