Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Φεστιβάλ Δράμας 2015 ταξιδεύει στην Αθήνα, παρέα με τον Μπόμπι Ροθ

στα 10

Στην καθιερωμένη επίσκεψή του στην Αθήνα, το Φεστιβάλ Δράμας κατεβαίνει στο Τριανόν από τις 29 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου, με το ελληνικό πρόγραμμα, τις βραβευμένες ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού και επίτημο προσκεκλημένο τον Μπόμπι Ροθ του «Lost» και του «Agents of S.H.I.E.L.D.».

Flix Team
Το Φεστιβάλ Δράμας 2015 ταξιδεύει στην Αθήνα, παρέα με τον Μπόμπι Ροθ
To «Σύκο» του Νικόλα Κολοβού που κέρδισε τον Χρυσό Διόνυσο

Για επτά ημέρες, από τις 29 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου, στο Τριανόν της οδού Κοδριγκτώνος, το φετινό Φεστιβάλ Δράμας δίνει ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό προσφέροντας γεύση απ' όσα συνέβησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Δράμα, με μια επιλογή του προγράμματός του και έμφαση στο ελληνικό διαγωνιστικό πρόγραμμα. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Drama Mini Talent Lab», ο σκηνοθέτης Μπόμπι Ροθ που, ανάμεσα σε άλλα, έχει σκηνοθετήσει επεισόδια του «Prison Break», του «Lost» και του «Agents of S.H.I.E.L.D.», έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα masterclass.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπόμπι Ροθ εξηγεί γιατί ο καλύτερος τρόπος να μάθεις σινεμά είναι μέσα από την τηλεόραση

Ολο λοιπόν το ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα (διαβάστε εδώ αναλυτικά για όλες τις συμμετοχές), οι βραβευμένες ταινίες του 38ου Διεθνούς Προγράμματος και το Βαλκανικό Πανόραμα, αποτελούν το πρόγραμμα του «Το Φεστιβάλ Δράμας στην Αθήνα» για τη φετινή χρονιά.

drama in athens poster 607

Το Flix παρουσίασε αναλυτικά τις ταινίες που συμμετέχουν στο φετινό εθνικό διαγωνιστικό τμήμα, με φωτογραφικό υλικό, τρέιλερς και πληροφορίες για τους δημιουργούς τους. Αναζητήστε όλους τους τίτλους εδώ.

Περισσότερα για το Φεστιβάλ Δράμας 2015:

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών για όλες τις ημέρες του αφιερώματος Δράμα 2015 στον Κινηματογράφο Τριανόν