Buzz

Ο Γιάννης Βεσλεμές κι άλλοι 7 σκηνοθέτες απ' όλο τον κόσμο σκηνοθετούν τον τρόμο, για την Drafthouse Films

στα 10

«The Field Guide to Evil» λέγεται η σπονδυλωτή ταινία τρόμου που ετοιμάζει η Drafthouse, φέρνοντας κοντά 8 ξεχωριστούς σκηνοθέτες απ' όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους και τον Γιάννη Βεσλεμέ.

Ο Γιάννης Βεσλεμές κι άλλοι 7 σκηνοθέτες απ' όλο τον κόσμο σκηνοθετούν τον τρόμο, για την Drafthouse Films

Η Drafthouse Films βάζει μπροστά ένα σχέδιο γεμάτο υποσχέσεις. Την ταινία «The Field Guide to Evil», για την οποία και αναζητά crowdfunding στο indiegogo, και όπου οκτώ ήδη γνωστοί μας από τη δουλειά τους σκηνοθέτες απ' όλον τον κόσμο θα κάνουν από μία μικρού μήκους ταινία, βασισμένη σε αρχαίους λαϊκούς μύθους και θρύλους από την παράδοση της χώρας τους. Μάλιστα, όσοι συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση του πρότζεκτ θα έχουν και άμεση απόδοση από τα κέρδη - το συνολικό budget που αναζητά η ταινία είναι 482.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιάννης Βεσλεμές μας οδηγεί με ασφάλεια στα άδυτα του κινηματογραφικού μεσογειακού τρόμου

Νορβηγία 607 «Νορβηγία»

Η Drafthouse έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή οκτώ ήδη συναρπαστικών σκηνοθετών. Την ομάδα συνθέτουν ο Γιάννης Βεσλεμές με εφόδιό του την απήχηση της «Νορβηγίας», ο Βρετανός Πίτερ Στρίκλαντ του «The Duke of Burgundy» και του «Berberian Sound Studio», οι Αυστριακοί Βερόνικα Φραντς και Σέβεριν Φιάλα του «Goodnight Mommy», η Γερμανίδα Κατρίν Γκέμπε του «Nothing Bad Can Happen», ο Ινδός Ασίμ Αλουάλια του «Miss Lovely», η Ανιέσκα Σμοζίνσκα του «The Lure» από την Πολωνία, ο Τούρκος Τζαν Εβρενόλ του «Baskin» και ο Αμερικανός Κάλβιν Ρίντερ του «The Rambler».

miss lovely 607 «Miss Lovely»

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του «The Field Guide to Evil» επισκεφθείτε τη σελίδα του πρότζεκτ στο indiegogo. Για να γεμίσετε ενθουσιασμό για την ιδέα και να γνωρίσετε καλύτερα τους οκτώ δημιουργούς και την ιδέα της σπονδυλωτής ταινίας, δείτε παρακάτω το μήνυμα του Τιμ Λιγκ, ιδρυτή των Alamo Drafthouse Cinemas.



Διαβάστε και δείτε ακόμη: