Buzz

How curious! Ο Νταν Στίβενς θα εμφανίζεται στην ταινία «Downton Abbey»;

στα 10

Τόσο feelgood που... θ' ανασταίνει και νεκρούς, φαίνεται ότι θα είναι η κινηματογραφική μεταφορά της βρετανικής σειράς που ήταν τόσο, μα τόσο η κούπα με το τσάι μας!

How curious! Ο Νταν Στίβενς θα εμφανίζεται στην ταινία «Downton Abbey»;

Εάν το «Downton Abbey» είναι αποφασισμένο να μας προσφέρει μόνο χαρά, τότε ακολουθεί το σωστό μονοπάτι. Δεν ήταν μόνο το απροκάλυπτα κι απενοχοποιημένα πολλαπλό happy ending του φινάλε της σειράς.

Ούτε και μόνο η είδηση ότι θα μοιραστούμε λίγες ακόμα από τις περιπέτειες της οικογένειας του Λόρδου Γκράνθαμ, των συγγενών και του υπηρετικού προσωπικού τους, στην ταινία «Downton Abbey» που ήδη προετοιμάζεται. Είναι κι ότι, όπως φαίνεται, στη μεγάλη οθόνη θα επιστρέψει ένας από τους πιο αγαπημένους μας ήρωες της σειράς, που έφυγε πρόωρα. Αλλά πώς;

Διαβάστε ακόμη: «Who is America»: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει. Στην τηλεόραση

downton abbey 607

Στο φινάλε του 3ου κύκλου του τηλεοπτικού «Downton Abbey», ο Μάθιου Κρόλεϊ, πάνω που είχε ξεπεράσει τα τραύματα του πολέμου, πάνω που είχε βρει την ισορροπία του με τη Μέρι κι είχε αποκτήσει τον μικρούτσικό του γιο, σκοτώθηκε τρέχοντας ανέμελος με το αυτοκίνητο, κυρίως επειδή ο Νταν Στίβενς, ο ηθοποιός που τον ενσάρκωνε, θέλησε να δοκιμάσει, δικαίως, άλλα μονοπάτια στην καριέρα του και συγκεκριμένα να πρωταγωνιστήσει στο «The Guest» που, όντως, τον αποδέσμευσε από τα στενά κοστούμια της βρετανικής αριστοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη: To Downton Abbey: Η Ταινία είναι γεγονός

downton abbey 607

Τώρα, ωστόσο, αφότου στην ιστορία της σειράς πέρασαν τρεις ακόμα σεζόν και, κυρίως, η καρδιά της Μέρι παραδόθηκε άνευ όρων στον Χένρι Τάλμποτ του ακαταμάχητου Μάθιου Γκουντ, ο Νταν Στίβενς αποφάσισε να μας γαργαλίσει.

downton abbey 607

Μ' ένα δικό του ποστ στο instagram, μια φωτογραφία του παρέα με τη Μισέλ Ντόκερι (Μέρι) και τον Αλεν Λιτς (τον ασίγαστο Ιρλανδό Τομ Μπράνσον), ρωτά το κοινό του υπαινικτικά: «Θέλετε να έχει μουστάκι ο Μάθιου στο #DowntonAbbeyMovie...; Ψηφίστε παρακάτω...» Και με μουστάκι και χωρίς, θέλουμε να δούμε τι υπέρβαση θα σκεφτεί ο δημιουργός της σειράς, Τζούλιαν Φέλοουζ, για να κρατήσει τους πάντες ευχαριστημένους! Προφανώς κάποιες σκηνές από το παρελθόν σε flash backs; Δείτε το ποστ παρακάτω και, κυρίως, διαβάστε την ενθουσιώδη ανταπόκριση των θεατών.

Should Matthew have a mustache for the #DowntonAbbeyMovie...? Vote below... ☑️ ❎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Stevens (@thatdanstevens) στις

Τίποτα περισσότερο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για την πλοκή και τα νέα δράματα που αναμφίβολα θα περιμένουν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, ωστόσο ο Τζούλιαν Φέλοουζ, έχει ήδη γράψει το σενάριο, ενώ όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές (ναι και η Μάγκι Σμιθ), θα επιστρέψουν στους ρόλους τους. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του καλοκαιριού, με σκηνοθέτη τον Μπράιαν Πέρσιβαλ, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τον πιλότο και αρκετά επεισόδια της σειράς, αλλά και το κινηματογραφικό «The Book Thief».

Διαβάστε ακόμη