Buzz

Οι πύλες του «Downton Abbey» ξανανοίγουν. Δείτε το teaser της ταινίας

στα 10

Το 2019 είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς.

Οι πύλες του «Downton Abbey» ξανανοίγουν. Δείτε το teaser της ταινίας

Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της βρετανικής τηλεόρασης, το «Downton Abbey», επιστρέφει. Οχι στη μικρή, αλλά αυτή την φορά στη μεγάλη οθόνη, και επιτέλους έχουμε το πρώτο τρέιλερ από την ταινία.

Ο δημιουργός της σειρά Τζούλιαν Φέλοουζ, γράφει το σενάριο της ταινίας, ενώ όλο το βασικό καστ, όπως η Λάουρα Καρμάικλ (η οποία έπαιζε την Λαίδη Ιντιθ Κρόλεϊ) και η Σόφι ΜακΣέρα (η οποία έπαιζε την μαγείρισσα Ντέιζι Μέισον), και (ναι) η Μάγκι Σμιθ, επιστρέφει. Ακόμα και ο Νταν Στίβενς θα εμφανίζεται στη ταινία.

Διαβάστε ακόμα: To Downton Abbey: Η Ταινία είναι γεγονός

Downton Abbey 607

Η ταινία θα λέγεται «Downton Abbey» και πρόκειται στην ουσία για μια επέκταση της ιστορίας της οικογένειας Κρόλεϊ και του υπηρετικού προσωπικού του. Το teaser δεν προδίδει σχεδόν τίποτα από το σενάριο της ταινίας, μιας και δείχνει πλάνα μέσα από το αρκετά μεγαλοπρεπές Αββαείο της οικογένειας, συνοδευόμενο από το κεντρικό θέμα της σειράς, γραμμένο από τον Τζον Λουν.

Ηδη από το φινάλε της σειράς, το 2015, η οποία διήρκεσε για έξι σεζόν και κατάφερε να κερδίσει 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Emmy, και 3 BAFTA, υπήρχαν αρκετές φήμες για μια ταινία. Πέρσι το καλοκαίρι η ταινία επιβεβαιώθηκε πως θα ξεκινούσε τα γυρίσματα της φέτος και πως η οικογένεια Κρόλεϊ θα είναι έτοιμη και πάλι να ανοίξει τις πύλες της έπαυλής της σύντομα.

Το «Downton Abbey» θα βγει στις αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 και στην Ελλάδα από την Tulip Entertainment.

Για την ώρα δείτε το teaser παρακάτω.


Δείτε και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ταινία

Downton Abbey 607 1

Downton Abbey 607 2

Downton Abbey 607 3

Downton Abbey 607 4

Downton Abbey 607 5

Διαβάστε ακόμη

downton abbey poster 607