Buzz

Να περιμένουμε το «Downton Abbey - The Movie»;

στα 10

Κι όλα τελείωσαν γλυκά, μ' ένα πολυπρισματικό happy end κι ένα εξωτερικό πλάνο του πιο υπέροχου αββαείου στην ιστορία της τηλεόρασης. Μόνο που, μάλλον, δεν τελείωσαν...

Να περιμένουμε το «Downton Abbey - The Movie»;

Το «Downton Abbey», η βρετανική σειρά του Τζούλιαν Φέλοουζ και του ITV που άλλαξε τη ροή και το ύφος των τηλεοπτικών σειρών εποχής, έγινε ποπ αναφορά και έκλεισε στις πόρτες του εκατομμύρια θεατών σ' ολόκληρο τον κόσμο, τελείωσε με το φινάλε της 6ης σεζόν του τα Χριστούγεννα. Μόνο που η ιστορία των κατοίκων του Αββαείου του Ντάουντον, μάλλον δεν τελείωσε.

Διαβάστε ακόμη: Αποχαιρέτα με ένα (ή και πολλά περισσότερα) happy end το «Downton Abbey» που χάνεις...

Downton Abbey 607

Μιλώντας χτες στο deadline, ο ανατρεπτικός Μπράνσον, ο όλο και πιο δημοφιλής Αλεν Λιτς, παρέα με την κυρία Πάτμορ της Λέσλι Νίκολ, έδωσαν ελπίδα στους φαν: «Το τελευταίο πράγμα που άκουσα είναι ότι η παραγωγή βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Τζούλιαν για μια κινηματογραφική συνέχεια του 'Downton Abbey',» είπε ο Λιτς. Και η Λέσλι Νίκολ προσέθεσε, «Η Φίλις Λόγκαν (η κυρία Χιουζ της σειράς) μου είπε ότι ίσως ο Τζούλιαν γράφει ένα σενάριο κι αυτό είναι που χρειαζόμαστε να συμβεί για να συνεχίσουμε τη συζήτηση!» Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ότι αυτές οι δυο κουβέντες είναι επιβεβαίωση, κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ότι μια κινηματογραφική βερσιόν του «Downton Abbey» θα ήταν απαραίτητα αντάξια της τηλεοπτικής σειράς, όπως έχει συμβεί συχνά σε αντίστοιχα απογοητευτικές περιπτώσεις στο παρελθόν. Αλλά η απάντηση στο αν θα θέλαμε το «Downton Abbey» να ξαναϋπάρξει στη μικρή ή μεγάλη οθόνη, θα ήταν certainly, sir!

Δείτε ακόμη: «Downton Abbey»: ακούστε τον Τζον Λέτζεντ να προσθέτει... ειλικρινείς στίχους στο μουσικό θέμα της σειράς