Buzz

To Downton Abbey: Η Ταινία είναι γεγονός

στα 10

Είναι επίσημο: Οι δημιουργοί και το καστ του τηλεοπτικού «Downton Abbey» επιστρέφουν για περισσότερο τσάι και συμπάθεια, αυτή τη φορά σε κινηματογραφική συσκευασία.

To Downton Abbey: Η Ταινία είναι γεγονός

Μπορεί το τηλεοπτικό (και εξαιρετικά δημοφιλές) «Downton Abbey» να ολοκληρώθηκε το 2015 έπειτα από έξι σεζόν, ωστόσο οι φήμες για μια επιστροφή του, στο σινεμά αυτή τη φορά, κυκλοφορούν εδώ κι αρκετό καιρό. Κι όχι άδικα, καθώς πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες βρετανικές σειρές όλων των εποχών, ενώ κατέχει επιπλέον και το ρεκόρ για τις περισσότερες υποψηφιότητες Emmy για μη αμερικανική σειρά στην ιστορία του θεσμού.

Η ταινία είναι πλέον γεγονός, καθώς η Focus Features (η οποία συμμετέχει στην παραγωγή και θα αναλάβει και τη διανομή της ταινίας μαζί με τη Universal) ανακοίνωσε κι επίσημα πια την είδηση, ενώ τα νέα διέδωσαν και αρκετοί από τους συντελεστές μέσα από τα social media.

Διαβάστε ακόμη: «Who is America»: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει. Στην τηλεόραση




Τίποτα περισσότερο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για την πλοκή και τα νέα δράματα που αναμφίβολα θα περιμένουν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, ωστόσο ο δημιουργός της σειράς, Τζούλιαν Φέλοους, έχει ήδη γράψει το σενάριο, ενώ όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στους ρόλους τους. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του καλοκαιριού, με σκηνοθέτη τον Μπράιαν Πέρσιβαλ, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τον πιλότο και αρκετά επεισόδια της σειράς, αλλά και το κινηματογραφικό «The Book Thief».

Παρά τις όποιες αδυναμίες του, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το «Downton Abbey» υπήρξε τις περισσότερες φορές τουλάχιστον απολαυστικό, οπότε μια ταινία που θα μας χαρίσει μια τελευταία επίσκεψη στο αγαπημένο αββαείο και στα ενδότερα της οικογένειας Κρόλεϊ για λίγο ακόμα τσάι και συμπάθεια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Εκτός αυτού, ποιος μπορεί να πει όχι σε μια ακόμα γερή δόση Μάγκι Σμιθ;

Διαβάστε ακόμη