Buzz

To «Downton Abbey» ετοιμάζεται να μετακομίσει στη μεγάλη οθόνη

στα 10

Το πιο υπέροχο αββαείο στην ιστορία της τηλεόρασης, αυτό του Ντάουτον, ετοιμάζεται να ξανανοίξει τις πύλες του. Αυτή την φορά στον κινηματογράφο.

To «Downton Abbey» ετοιμάζεται να μετακομίσει στη μεγάλη οθόνη

Μπορεί να έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που τελείωσε η πολυβραβευμένη σειρά «Downton Abbey», η οποία εξιστορούσε την ζωή της αριστοκρατικής οικογένειας Κρόλεϊ στην Αγγλία στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα περιμένουν μια κινηματογραφική μεταφορά της.

Διαβάστε ακόμα: «Downton Abbey»: ακούστε τον Τζον Λέτζεντ να προσθέτει... ειλικρινείς στίχους στο μουσικό θέμα της σειράς

downton abbey

Πολλές ήταν μάλιστα οι φορές εκείνες που οι παραγωγοί της σειράς έλεγαν πως θα ήθελαν να δουν την σειρά να μεταφέρετε στην μεγάλη οθόνη. Ο πρόεδρος της ΝBCUniversal Internation Studios, Μάικλ Έντελστεϊν, ο οποίος παραβρέθηκε στην Σιγκαπούρη για μια έκθεση πάνω στην σειρά, δήλωσε σε μια συνέντευξή του πως ελπίζει μια ταινία βασισμένη στο «Downton Abbey» θα μπορεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα της μέσα στο 2018. «Δουλεύουμε πάνω στο σενάριο και προσπαθούμε να φέρουμε όλους τους ηθοποιούς πάλι μαζί. Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, κάνουν κι άλλα πράγματα. Αλλά ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της ταινίας κάποια στιγμή του χρόνου.»

Ο δημιουργός της σειρά Τζούλιαν Φέλοουζ, γράφει το σενάριο της ταινίας, ενώ πολλοί από το καστ που βρέθηκαν στην έκθεση, όπως η Λάουρα Καρμάικλ (η οποία έπαιζε την Λαίδη Ιντιθ Κρόλεϊ) και η Σόφι ΜακΣέρα (η οποία έπαιζε την μαγείρισσα Ντέιζι Μέισον), αν και δήλωσαν άγνοια για την ταινία, εκφράστηκαν με θετικά σχόλια ακούγοντας τα νέα.

Η σειρά κατάφερε να κερδίσει 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Emmy, και 3 BAFTA κατά την διάρκεια των 6 σεζόν προβολής της. Καθόλου άσχημα…

Δείτε και διαβάστε ακόμα: