Buzz

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ προειδοποιεί: μπορεί να σκοτώσει κάποιον με... ένα καλαμάκι! (μάθετε γιατί)

στα 10

Σ' ένα νέο πρόμο των Alamo Drafthouse αιθουσών, ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ μάς δίνει την άδεια (και μας δείχνει και τον τρόπο!) να εκτελέσουμε εν ψυχρώ όποιους μιλούν στο κινητό τους την ώρα της ταινίας. Δείτε το επιμορφωτικό βίντεο!

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ προειδοποιεί: μπορεί να σκοτώσει κάποιον με... ένα καλαμάκι! (μάθετε γιατί)

Ο Τιμ Λιγκ, ιδιοκτήτης και ιδρυτής των Alamo Drafthouse Cinema, έχει ξεκινήσει υποδειγματική εκστρατεία κατά της χρήσης των κινητών στις αίθουσες - χρησιμοποιώντας μάλιστα και διάσημους σταρ στα χιουμοριστικά του βίντεο. Από τους Ιθαν Χοκ & Ζουλί Ντελπί, μέχρι τους animated σαρκοβόρους ήρωες της Disney, τα διαφημιστικά των Alamo Drafthouse είναι έξυπνα, αυστηρά και εύστοχα. Η αυστηρότητά του Λιγκ δεν εξαντλείται σε μία καμπάνια: όταν ένας θεατής πιάστηκε σε αίθουσά του να στέλνει sms, ο Λιγκ τον έδιωξε και του απαγόρευσε την είσοδο στα σινεμά του, ισοβίως. Kάτι που δεν δίστασε να κάνει και με μία διάσημη σταρ: την Μαντόνα. Οταν η ντίβα πιάστηκε να στέλνει sms κατά τη διάρκεια του «12 Years of Slave», με μήνυμά του από το twitter ο Λιγκ ανακοίνωσε στην Μαντόνα ότι είναι ανεπιθύμητη στις αίθουσες των Alamo Drafthouse Cinema.

Σήμερα ήρθε η σειρά του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, του σκηνοθέτη του υπέροχου «Boyhood», να πάει την καμπάνια, ένα βήμα παραπέρα: να μας δείξει πώς να πραγματοποιήσουμε την υπέρτατή μας φαντασίωση. Να εκτελέσουμε εύστοχα, εν ψυχρώ και με μία απλή, αποτελεσματική κίνηση τον αντιπαθητικό, αγενή αλαζόνα που μιλά στο κινητό του την ώρα μιας ταινίας.

Οπως μας εξηγεί με σοβαρότητα ο Λινκλέιτερ «πριν να γίνει σκηνοθέτης, ήταν πληρωμένος εκτελεστής». Οπότε ξέρει από κόλπα.

Δείτε το βίντεο λοιπόν και κρατήστε σημειώσεις...


Διαβάστε περισσότερα: